Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Meltemi Village

Το Meltemi Village είναι ένα παραδοσιακό ξενοδοχείο που βρίσκεται στον κεντρικό δρόμο της Περίσσας, 300 μέτρα μακριά από τη διάσημη παραλία με την μαύρη άμμο. Αποτελείται από 56 δωμάτια και στούντιο, όπου κυριαρχούν το κυκλαδικό στυλ με άνετους χώρους, τα χτιστά έπιπλα και η ζεστή ατμόσφαιρα της σαντορινιάς φιλοξενίας, ενώ η μεγάλη πισίνα με τους φοίνικες χαρίζει μια εξωτική αίσθηση. Ο ξεχωριστός χαρακτήρας του ξενοδοχείου το καθιστά κατάλληλο τόσο για οικογένειες όσο και για ζευγάρια.

Meltemi Village

Ο πρωινός μπουφές του Meltemi Village, περιλαμβάνει καθημερινά πολλές ελληνικές γεύσεις. Μεταξύ άλλων, προσφέρονται τυρί φέτα, λαχανικά, μέλι, τζατζίκι και μελιτζανοσαλάτα, μια μεγάλη ποικιλία σπιτικών μαρμελάδων κλπ. Βέβαια, το δυνατό σημείο του μπουφέ είναι φυσικά τα παραδοσιακά προϊόντα της Σαντορίνης, τα οποία θα πρέπει κάποιος να δοκιμάσει οπωσδήποτε! Ξεχωρίζουν η κάπαρη, τα καπαρόφυλλα, η σάλτσα ντομάτας με λιαστό τοματάκι και η φάβα, ενώ εκτός από αυτά, ο επισκέπτης θα βρει και πολλά σπιτικά πιάτα, όπως σφουγγάτο, σπιτικό κέικ και νοστιμότατο γλυκό κουταλιού.

Πρέπει να σημειωθεί πως όλα τα ξενοδοχεία του Ομίλου προμηθεύονται φάβα, τοματάκι, κατσούνι (σαντορινιό αγγούρι) και καρπούζι από τον κύριο Μανώλη Δαρζέντα, παραγωγό με ειδίκευση σε βιολογικά τοπικά προϊόντα.

07362

Το Ελληνικό Πρωινό του ξενοδοχείου ενδεικτικά περιλαμβάνει:

Φέτα
Γραβιέρα Νάξου (ΠΟΠ)
Χοιρινό Ζαμπόν
Γιαούρτι Στραγγιστό
Μέλι Άνθεων
Μαρμελάδα Φράουλα
Πάστα Φλώρα
Σπανακόπιτα
Κουλουράκια Βουτύρου
Παξιμάδια Σικάλεως
Ψωμί Σικάλεως
Ελιές Καλαμών
Μήλα
Τσάι Βουνού (Μαλοτήρα, Καλοκοιμιθιά)
Ελληνικός καφές

Meltemi Village

Διεύθυνση:ΠΕΡΙΣΣΑ ΕΜΠΟΡΕΙΟΥ ΘΗΡΑΣ
Τηλέφωνο:22860 81 325
Ιστότοπος: http://www.meltemivillage.gr

Meltemi Village

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.