Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Meltemi Luxury Suites

Το Meltemi Luxury Suites βρίσκεται στην Περίσσα της Σαντορίνης, στα 100 μ. από την παραλία και αποτελείται από 16 δωμάτια (4 σουίτες) με διακριτικά έπιπλα και ποικιλία χρωμάτων. Το ξενοδοχείο προσφέρει μια ευρεία ποικιλία παροχών και υπηρεσιών που περιλαμβάνει πισίνα με πέτρινη διακόσμηση και καμάρες, roof garden με τζακούζι για 6 άτομα όπου οι επισκέπτες απολαμβάνουν τη θέα στη θάλασσα και στο βουνό κ.ά.

Meltemi Luxury Suites

Στο Meltemi Suites δίνεται μεγάλη σημασία στο πρωινό, καθώς αποτελεί το σημαντικότερο γεύμα της ημέρας. Για αυτόν τον λόγο, υπάρχουν καθημερινά στον πρωινό μπουφέ του, πολλές ελληνικές γεύσεις. Μεταξύ άλλων, σερβίρονται τυρί φέτα, λαχανικά, μέλι, μελιτζανοσαλάτα, μια ποικιλία από σπιτικές μαρμελάδες και φυσικά τα παραδοσιακά προϊόντα της Σαντορίνης, τα οποία είναι το δυνατό σημείο του μπουφέ! Προσφέρονται κάπαρη, καπαρόφυλλα, σάλτσα ντομάτας με λιαστό τοματάκι και φάβα, ενώ εκτός από αυτά, ο επισκέπτης θα βρει πολλά σπιτικά πιάτα, όπως κέικ και νοστιμότατο γλυκό κουταλιού.

Όλα τα ξενοδοχεία του Ομίλου προμηθεύονται φάβα, τοματάκι, κατσούνι (σαντορινιό αγγούρι) και καρπούζι από τον κύριο Μανώλη Δαρζέντα, παραγωγό που ειδικεύεται σε βιολογικά τοπικά προϊόντα.

13961

Το Ελληνικό Πρωινό του ξενοδοχείου ενδεικτικά περιλαμβάνει:

Φέτα
Γραβιέρα Νάξου (ΠΟΠ)
Χοιρινό Ζαμπόν
Γιαούρτι Στραγγιστό
Μέλι Άνθεων
Μαρμελάδα Φράουλα
Πάστα Φλώρα
Σπανακόπιτα
Κουλουράκια Βουτύρου
Παξιμάδια Σικάλεως
Ψωμί Σικάλεως
Ελιές Καλαμών
Μήλα
Τσάι Βουνού (Μαλοτήρα, Καλοκοιμιθιά)
Ελληνικός καφές

Meltemi Luxury Suites

Διεύθυνση:ΠΕΡΙΣΣΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ
Τηλέφωνο:22860 83383
Ιστότοπος: http://www.meltemisuites.gr/

Meltemi Luxury Suites

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.