Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Mediterranean Beach Resort & Spa

Το Mediterranean Beach Resort & Spa, είναι ένα ξενοδοχείο πέντε αστέρων, διαφορετικό από τα συνηθισμένα, χτισμένο σύμφωνα με την αρχιτεκτονική ενός παραδοσιακού χωριού του Ιονίου, έτοιμο να προσφέρει στον επισκέπτη φιλοξενία και γεύσεις βασισμένες στη ντόπια παράδοση. Βρίσκεται στο μέσο μιας αμμώδους παραλίας στην ακτής του Λαγανά, με κρυστάλλινα νερά και θάλασσα ζεστή και ρηχή.

Με σύγχρονες υπηρεσίες, άνετα δωμάτια, υποδειγματική καθαριότητα και προπάντων ζεστασιά και φιλικότητα, αποτελείται από οκτώ κτήρια που το καθένα φέρει το όνομα μιας σημαντικής ελληνικής αποικίας της Μεσογείου.

Mediterranean Beach Resort & Spa

Το Mediterranean Beach Resort & Spa χρησιμοποιεί στον πρωινό μπουφέ του, προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας, προερχόμενα από τη Ζάκυνθο, αλλά και από την υπόλοιπη Ελλάδα. Ξεχωριστή θέση κατέχουν τα γλυκά του κουταλιού, τα παξιμάδια και τα κουλουράκια Ζακύνθου, τα παραδοσιακά τυριά, η ποικιλία σε πίτες, οι λουκουμάδες, τα ντόπια λουκάνικα, οι τηγανίτες, οι ελληνικές μαρμελάδες και – φυσικά – οι ελιές και το χωριάτικο ψωμί!

13118

Mediterranean Beach Resort & Spa

Διεύθυνση:ΛΑΓΑΝΑΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ
Τηλέφωνο:26950 55230
Ιστότοπος: http://www.medbeach.gr

Mediterranean Beach Resort & Spa

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.