Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Μarmari Palace

Το ξενοδοχείο Μarmari Palace βρίσκεται μόλις 5 χλμ μακριά από το παραδοσιακό οικισμό του Μαστιχαρίου με τις γραφικές ταβέρνες και το μικρό του λιμάνι. Χτισμένο πάνω σε μια από τις πιο όμορφες παραλίες της Κω, συνδυάζει την μοντέρνα με τη νησιώτικη αρχιτεκτονική. Το Μarmari Palace με τις 11 πισίνες του σε 4 διαφορετικά επίπεδα, το σύγχρονο χώρο σπα, τα 3 διαφορετικά εστιατόρια, αλλά και τις πολλές διαφορετικές αθλητικές δραστηριότητες καθίσταται ο ιδανικός καλοκαιρινός προορισμός για τον ταξιδιώτη.

Μarmari Palace

Ο πρωινός μπουφές του Μarmari Palace περιλαμβάνει 6 διαφορετικούς τύπου χειροποίητου άρτου (kaiser, μικρά σίκαλης, πολύσπορα, μπαγκέτες, λευκό πολυτελείας και χωριάτικο), διαφόρων ειδών σπιτικά κουλουράκια και κέικ, κριτσίνια (πολύσπορο, με σουσάμι κλπ) κ.ά., όλα ιδιοπαρασκευής.

Προσφέρονται επίσης φρούτα (φρέσκα και αποξηραμένα), φρέσκα λαχανικά, διάφορα είδη από τουρσιά, καπνιστός κολιός, μέλι, γλυκά του κουταλιού (ντοματάκι, σύκο, βύσσινο, περγαμόντο και νεράντζι), μπουγάτσα, αλμυρές πίτες, ποικιλία δημητριακών, μαρμελάδων, αλλαντικών και τυριών (ανθότυρο, φέτα και τυρί της πόσιας), παρασκευές αυγών, παραδοσιακή στραπατσάδα, γιαούρτι τοπικής παραγωγής κ.ά. Το μενού ολοκληρώνεται με τη γευστική πάστα φλώρα που φτιάχνεται εντός του ξενοδοχείου, το χειροποίητο ρυζόγαλο και τα ποικίλα ροφήματα που προσφέρονται.

14950

Μarmari Palace

Διεύθυνση:ΜΑΣΤΙΧΑΡΙ ΚΩΣ
Τηλέφωνο:22420 59360
Ιστότοπος: http://www.marmaripalace.gr

Μarmari Palace

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.