Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Maritina Hotel

Το ξενοδοχείο Μαριτίνα βρίσκεται στην καρδιά της πόλης της Κω, κοντά στον αρχαιολογικό χώρο. Πρόσφατα ανακαινισμένο, διαθέτει 81 δωμάτια και λειτουργεί όλο το χρόνο. Διαθέτει αίθουσα συνεδριάσεων, TV-Room, μπαρ, εστιατόριο, ειδικούς χώρους συγκεντρώσεων, δυνατότητες πρόσβασης για ΑμεΑ και δωρεάν Wi-Fi, ενώ τα δωμάτιά του διαθέτουν τηλέφωνο, τηλεόραση, κλιματισμό, mini-bar και μπαλκόνι.

H Μαριτίνα είναι πρώτη σε πληρότητα σε σύγκριση με τα ξενοδοχεία που λειτουργούν το χειμώνα στο νησί και είναι γνωστή για τη φιλοξενία, την καθαριότητα και την εξυπηρέτηση που προσφέρει.

Maritina Hotel

Στο πρωινό του ξενοδοχείου Μαριτίνα προσφέρονται ελληνικά προϊόντα, κυρίως ντόπιων παραγωγών στο μέγιστο δυνατόν.

Τα ψωμάκια παρασκευάζονται από τους ιδιοκτήτες και ψήνονται τις πρώτες πρωινές ώρες, ώστε να σερβίρονται ζεστά. Η συνταγή είναι σπιτική και δε χρησιμοποιούνται συντηρητικά. Στο μπουφέ μεταξύ άλλων, υπάρχουν το τοπικό τυρί της πόσας (κόκκινο κρασοτύρι), παραδοσιακό ανθότυρο, ελληνική φέτα, μέλι τοπικών παραγωγών, παραδοσιακό γλυκό τοματάκι, ελιές από την Κω μαριναρισμένες με σουσάμι και πορτοκάλι και εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο τοπικής παραγωγής, ντόπια φρούτα και οπωροκηπευτικά κατά τους θερινούς μήνες, ελληνικά γαλακτοκομικά, χαλβάς, μαγειριά, τα παραδοσιακά βάρβαρα κ.ά.

Το πρωινό του ξενοδοχείου Μαριτίνα φτιάχνεται με μεράκι και έχει μεγάλη απήχηση στους πελάτες του, οι οποίοι έχουν την ευκαιρία να γεύονται προϊόντα που μόνο στην Κω παράγονται. Η επιλογή της εφαρμογής του Ελληνικού Πρωινού δικαίωσε το ξενοδοχείο, καθώς εισπράττει την ικανοποίηση και την επιβράβευση των πελατών, αλλά και του προσωπικού-συνεργατών του.

05492

Maritina Hotel

Διεύθυνση:ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ & Λ.ΒΥΡΩΝΟΣ
Τηλέφωνο:22420 23241
Ιστότοπος: http://www.maritina.gr

Maritina Hotel

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.