Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Mare Monte Beach

Το οικογενειακό ξενοδοχείο Mare Monte Beach βρίσκεται πάνω στην πλατιά, αμμώδη παραλία της Γεωργιούπολης Χανίων και περιβάλλεται από καταπράσινους κήπους. Εδώ, ο επισκέπτης θα εντυπωσιαστεί από τη μοναδική ομορφιά του τοπίου που διαμορφώνεται από τα κρυστάλλινα νερά του Κρητικού Πελάγους, την εντυπωσιακή οροσειρά των Λευκών Όρων, τη λίμνη Κουρνά και την πολυχρωμία των γύρω χωριών.

Οι επισκέπτες θα ξεφύγουν από την καθημερινότητα και θα περάσουν ξεκούραστες διακοπές στο ξενοδοχείο με τις άριστες εγκαταστάσεις, απολαμβάνοντας τις υπηρεσίες του έμπειρου και φιλικού προσωπικού.

Mare Monte Beach

Καθημερινά, στο πρωινό του ξενοδοχείου Mare Monte Beach προσφέρεται ένας πλούσιος μπουφές, με τη χρήση ποιοτικών προϊόντων της κρητικής γης και παραγωγής. Το πρωινό περιέχει καθημερινά τέσσερα διαφορετικά είδη φρέσκου ψωμιού, παραδοσιακά κρητικά παξιμάδια, παρασκευές αυγών, αλλαντικά και τυροκομικά προϊόντα από ντόπιους παραγωγούς, μαύρες και πράσινες ελιές, φρέσκα και αποξηραμένα φρούτα και διάφορες κομπόστες.

Ακόμη, αξίζει να δοκιμάσει κανείς τις πίτες ιδιοπαραγωγής που φτιάχνονται εξ’ ολοκλήρου στην κουζίνα του ξενοδοχείου, τα κέικ, τα βουτήματα, τις μαρμελάδες, τα δημητριακά, τα φρέσκα λαχανικά και τα γλυκά του κουταλιού. Τέλος, προσφέρονται ροφήματα, όπως καφές, γάλα, τσάι, χυμοί φρούτων κλπ.

08053

Το Ελληνικό Πρωινό του ξενοδοχείου ενδεικτικά περιλαμβάνει:

Φέτα
Γραβιέρα Κρήτης (ΠΟΠ)
Απάκι
Γιαούρτι Στραγγιστό
Μέλι Άνθεων
Μαρμελάδα Βερίκοκο
Γλυκό κουταλιού Περγαμόντο (Κίτρο)
Τυρόπιτα
Κουλουράκια Κανέλας
Παξιμάδια Σταρένια
Ψωμί Πολύσπορο
Ελιές Καλαμών
Μήλα
Τσάι Βουνού (Μαλοτήρα, Καλοκοιμιθιά)
Ελληνικός καφές

Mare Monte Beach

Διεύθυνση:ΓΕΩΡΓΙΟΥΠΟΛΗ ΧΑΝΙΩΝ
Τηλέφωνο:28250 61390

Mare Monte Beach

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.