Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Maltezana Beach

Το ξενοδοχείο “Maltezana Beach” βρίσκεται σε έναν από τους πιο όμορφους και γραφικούς οικισμούς της Αστυπάλαιας, την Ανάληψη (Μαλτεζάνα) και υπόσχεται ιδανικές διακοπές. Πρόκειται για μια σύγχρονη τουριστική μονάδα που ξεχωρίζει για την υψηλή αισθητική, τις ανέσεις και τις υπηρεσίες που προσφέρει. Χτισμένη σύμφωνα με την ντόπια αρχιτεκτονική παράδοση, σε έναν χώρο εννέα στρεμμάτων δίπλα στη θάλασσα προσφέρει στον επισκέπτη ένα άνετο και φιλικό περιβάλλον, χάρη στους ευχάριστους χώρους υποδοχής, σαλονιών, εστιατορίου, καφέ-μπαρ, πισίνας και υδρομασάζ.

Maltezana Beach

Στην προσπάθεια τους να μυήσουν τους επισκέπτες σε ντόπιες γεύσεις και παραδοσιακές συνταγές, οι ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου επιμελήθηκαν και δημιούργησαν ένα μπουφέ αστυπαλίτικου πρωινού που χαρακτηρίζεται από ένα αυθεντικό, υγιεινό και άκρως γευστικό συνδυασμό τοπικών προϊόντων.

Η φιλοσοφία του πρωινού κινείται στα προϊόντα της ελληνικής μεσογειακής διατροφής με κυρίαρχη την παρουσία αστυπαλίτικων δημιουργημάτων, όπως τα πουγκιά με κοπανιστή ή χλωρή. Καλύπτονται δε όλες οι θρεπτικές, ενεργειακές και γευστικές ανάγκες ενός πλήρους πρωινού μέσα από έναν συνδυασμό τοπικών προϊόντων, όπως το ρυζόγαλο με κατσικίσιο γάλα και τα δημητριακά με αστυπαλίτικο θυμαρίσιο μέλι.

12766

Maltezana Beach

Διεύθυνση:ΑΝΑΛΗΨΗ
Τηλέφωνο:22430 61558
Ιστότοπος: http://www.maltezanabeach.gr

Maltezana Beach

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.