Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Louis Kerkyra Golf

Το Louis Kerkyra Golf βρίσκεται στην Κέρκυρα, ένα από τα πιο κοσμοπολίτικα νησιά του Ιονίου, και δεσπόζει σε μια έκταση 95 στρεμμάτων που περιλαμβάνει όμορφα διαμορφωμένους κήπους και μια αμμώδη παραλία. Πρόκειται για ένα μοναδικό θέρετρο για όλα γούστα, σε μια ιδανική τοποθεσία πάνω στην παραλία των Αλυκών, μόλις 3 χλμ. από την πόλη της Κέρκυρας και 5 χλμ. από το Διεθνές Αεροδρόμιο του νησιού.

Louis Kerkyra Golf

Συμμετέχοντας στην προσπάθεια που γίνεται για την ανάδειξη του Ελληνικού Πρωινού ως μέρους της ταυτότητας του ελληνικού τουρισμού, υπάρχει μια ξεχωριστή γωνιά στον πλούσιο πρωινό μπουφέ του Louis Kerkyra Golf, με σκοπό να γνωρίσουν και να γευτούν από κοντά οι πελάτες, ελληνικά τοπικά προϊόντα και εδέσματα εξαιρετικής διατροφικής αξίας.

Εκτός από τα βασικά παραδοσιακά προϊόντα που χαρακτηρίζουν το ελληνικό τραπέζι (ψωμί, λάδι, ελιές μαζί με φέτα και ντομάτα κλπ), η τοπική παραδοσιακή γωνιά του ξενοδοχείου, εμπλουτίζεται και από άλλα υλικά και εδέσματα, όπως τυριά τοπικής προέλευσης, διάφορα είδη αρτοσκευασμάτων (κουλουράκια, λυχναράκια, παραδοσιακά παξιμαδάκια, ντάκος, καλτσούνια κ.ά.), παρασκευές αυγών, παραδοσιακές πίτες, ελιές, φρέσκα φρούτα, μέλι, γλυκά του κουταλιού, σιροπιαστά, μπουγάτσα, ρυζόγαλο, ταχίνι, παστέλι, λουκουμάδες, χαλβά, παραδοσιακές μαρμελάδες κλπ.

03541

Το Ελληνικό Πρωινό του ξενοδοχείου ενδεικτικά περιλαμβάνει:

Φέτα
Γραβιέρα
Νούμπουλο
Γιαούρτι Στραγγιστό
Μέλι Θυμαρίσιο
Μαρμελάδα Λεμόνι
Γλυκό κουταλιού κουμ κουάτ
Τυρόπιτα
Κουλουράκια Βανίλιας
Παξιμάδια Κριθαρένια (Κρίθινα)
Ψωμί με προζύμι
Ελιές Γεμιστές με Πιπεριά
Μήλα
Τσάι Βουνού (Μαλοτήρα, Καλοκοιμιθιά)
Ελληνικός καφές

Louis Kerkyra Golf

Διεύθυνση:ΑΛΥΚΑΙ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Τηλέφωνο:26610 24030
Ιστότοπος: http://www.louishotels.com

Louis Kerkyra Golf

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.