Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Lindos Blu, Luxury Hotel And Suites

Το πολυτελές boutique ξενοδοχείο Lindos Blu, Luxury Hotel and Suites, βρίσκεται στη Λίνδο, στην ήσυχη πλαγιά ενός λόφου με εκπληκτική θέα στη θάλασσα. Με διεθνείς διακρίσεις από μεγάλους ταξιδιωτικούς οργανισμούς, έχει καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις του παγκόσμιου τουριστικού χάρτη. Έχοντας ως χαρακτηριστικό τον Adult only χαρακτήρα του, το ξενοδοχείο ενδείκνυται για διακοπές χαλάρωσης και πολυτέλειας. Τα δωμάτια, οι σουίτες, οι βίλες, αλλά και οι υπόλοιποι χώροι του υπόσχονται αξέχαστη διαμονή και μοναδικές εμπειρίες!

Lindos Blu, Luxury Hotel And Suites

Καθημερινά στο κεντρικό εστιατόριο Smeraldo παρατίθεται μπουφές πρωινού βασισμένος σε φρέσκες πρώτες ύλες τοπικών παραγωγών και παραδοσιακά ελληνικά προϊόντα.

Ξεχωρίζουν τα ποιοτικά ντόπια προϊόντα, όπως το χωριάτικο ψωμί από τον παραδοσιακό αλευρόμυλο της Ελεούσας Ρόδου, η λαδόπιτα, το μέλι, τα γλυκά του κουταλιού, το παραδοσιακό μελεκούνι, η ποικιλία από πίτες και αρωματικά ελαιόλαδα από τα χωριά του νησιού κλπ, αλλά και οι γευστικότατες επιλογές από την υπόλοιπη Ελλάδα, όπως τα κρητικά παξιμάδια και κριτσίνια, το επτάζυμο παξιμάδι Σύμης συναντούν το φρέσκο βούτυρο Κέρκυρας, τα γλυκά του κουταλιού από τη Χίο, οι τυρόπιτες με γραβιέρα Κρήτης, οι γαλατόπιτες από την Αρκαδία, τα 27 είδη ελληνικών αλλαντικών και τα 22 είδη ελληνικών τυριών, οι δίπλες Καλαμάτας, τα ανεβατά και καλτσούνια Κρήτης, τα λουκούμια κ.ά.

Το τέλειο εμπνευσμένο σκηνικό έρχονται να συμπληρώσουν ο φρεσκοστυμμένος τοπικός χυμός πορτοκαλιού και τα διάφορα ροφήματα, όπως το τσάι και το ροδίτικο φασκόμηλο.

14352

Lindos Blu, Luxury Hotel And Suites

Διεύθυνση:ΒΛΗΧΑ ΛΙΝΔΙΩΝ ΡΟΔΟΥ
Τηλέφωνο:22440 32110
Ιστότοπος: http://www.lindosblu.gr

Lindos Blu, Luxury Hotel and Suites

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.