Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Lido

Το ξενοδοχείο Lido βρίσκεται στην παραλία του γραφικού Μελισσιού Ξυλοκάστρου, 110 χλμ. από την Αθήνα, δίνοντας στους επισκέπτες την ευκαιρία να ζήσουν στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης, δίπλα στη θάλασσα ή στον χώρο της πισίνας και απολαμβάνοντας τα εκλεκτά εδέσματα του εστιατορίου, πάντα σε φιλικό και οικογενειακό περιβάλλον με άψογο σέρβις. Επιπλέον, η ιδιομορφία της περιοχής που συνδυάζει βουνό και θάλασσα, δίνει τη δυνατότητα πολλών ημερήσιων εκδρομών και δραστηριοτήτων. Tο Lido είναι ιδανικό για οικογένειες, εκδρομείς και όσους επιθυμούν διακοπές εκτός των πλαισίων του μαζικού τουρισμού.

Lido

Το θρεπτικό και χορταστικό πρωινό του ξενοδοχείου Lido προετοιμάζεται από από την οικοδέσποινα με αγνά υλικά με σπιτικό τρόπο! Σερβίρεται σε μπουφέ και περιλαμβάνει διάφορα είδη δημητριακών, παραδοσιακό ελληνικό γιαούρτι, μέλι από παραγωγούς του χωριού, φρέσκα φρούτα και λαχανικά εποχής από παραγωγούς της περιοχής, σπιτικές κρέπες, φρέσκα αυγά από τοπικό πτηνοτροφείο, παραδοσιακό ρυζόγαλο, γλυκά του κουταλιού και ποικιλία από σπιτικά κέικ.

Ακόμη, δεν λείπουν τα διαφορά είδη τυριών και αλλαντικών, τα κρουασάν και οι ποικίλες μαρμελάδες. Τέλος, το πρωινό συνοδεύεται από ροφήματα όπως καφές φίλτρου ή ελληνικός, σοκολάτα, παραδοσιακό τσάι του βουνού, πορτοκαλάδες κ.ά.

Άλλες Δραστηριότητες που Σχετίζονται με τη Γαστρονομία

Tο ξενοδοχείο διαθέτει εστιατόριο με ελληνική κουζίνα, προγραμματίζει επισκέψεις σε βιολογικό αμπελώνα όπου παρουσιάζεται ο τρόπος παραγωγής του κρασιού και διεξάγεται οινογνωσία και διοργανώνει επισκέψεις σε οινοποιεία ή άλλους παραγωγούς.

02545

Lido

Διεύθυνση:ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 14
Τηλέφωνο:27430 61570
Ιστότοπος: http://www.lido-hotel.net

Lido

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.