Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Hotel Lesvion

Το Lesvion βρίσκεται στην προκυμαία της Μυτιλήνης, μισό χιλιόμετρο από το λιμάνι και την οργανωμένη παραλία του ΕΟΤ. Λειτουργεί από το 1956 και είναι πλήρως ανακαινισμένο, ώστε να προσφέρει στον πελάτη όλες τις ανέσεις. Διαθέτει ηλεκτρονικό τηλεφωνικό κέντρο με αυτόματη επικοινωνία, δωρεάν wi-fi, θυρίδες ασφαλείας, σύγχρονα συστήματα πυρασφάλειας, ηλεκτρική γεννήτρια, πλυντήριο, ηχομόνωση, υπηρεσίες σερβιρίσματος στα δωμάτια κλπ.

Τα 34 δωμάτια του ξενοδοχείου διαθέτουν παρέχουν όλες τις απαραίτητες ανέσεις, ενώ αρκετά από αυτά έχουν μοναδική θέα στο γραφικό λιμάνι ή την αγορά και τον μεγαλοπρεπή ναό του Αγίου Θεράποντα.

Hotel Lesvion

Οι υπεύθυνοι του πρωινού του ξενοδοχείου Lesvion έχουν ως βασική επιδίωξη να κρατήσουν ψηλά τον πήχη στην ποιότητα των εδεσμάτων που προσφέρονται και να ανάδειξουν τα τοπικά προϊόντα, στηριζόμενοι σε αγνά υλικά.

Στον μπουφέ προσφέρονται σπιτικά κέικ, μηλόπιτα, φρουτοσαλάτα, ομελέτα, αλλά και διάφορα άλλα εδέσματα, ανά περιόδους, όπως ρυζόγαλο, σιμιγδαλένιος χαλβάς, σφουγγάτο, σπιτικές μαρμελάδες, γνήσιο μέλι από τον Μελισσοκομικό Συνεταιρισμό Λέσβου, φέτα Μανταμάδου, παξιμάδια λαδιού Αγιάσου, αβγά από ντόπιο παραγωγό, άφθονα φρέσκα φρούτα και λαχανικά και ελιές.

Από τον μπουφέ δεν λείπουν τα αλλαντικά, τα δημητριακά, το ψωμί (λευκό και ολικής αλέσεως), οι φρυγανιές, το κίτρινο τυρί, το βούτυρο, το γιαούρτι, η κομπόστα, καθώς και χυμοί, καφές, γάλα, διάφορες γεύσεις τσαγιού, αλλά και τα σπιτικά γλυκά του κουταλιού (νεράντζι, βύσσινο και ντοματάκι) κλπ.

Άλλες Δραστηριότητες που Σχετίζονται με τη Γαστρονομία

Οι ελιές, τα μανιτάρια, τα λεμόνια και τα πορτοκάλια που προσφέρονται στον μπουφέ προέρχονται από τον κήπο του ξενοδοχείου.

01683

Το Ελληνικό Πρωινό του ξενοδοχείου ενδεικτικά περιλαμβάνει:

Φέτα
Λαδοτύρι Μυτιλήνης (ΠΟΠ)
Λουκάνικα Χωριάτικα με πορτοκάλι
Γιαούρτι Πρόβειο
Μέλι Άνθεων
Μαρμελάδα Φράουλα
Δίπλες
Κολοκυθόπιτα αλμυρή
Κουλουράκια με Γλυκάνισο
Παξιμάδια Σταρένια
Σταρένιο (Ψωμί Λευκό)
Ελιές Καλαμών
Πεπόνι
Τσάι Βουνού (Μαλοτήρα, Καλοκοιμιθιά)
Ελληνικός καφές

Hotel Lesvion

Διεύθυνση:Π. ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΟΥ 27
Τηλέφωνο:22510 28177
Ιστότοπος: http://www.lesvion.gr/

Hotel Lesvion

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.