Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Lefktron Hotel

Το ξενοδοχείο «Λεύκτρον» βρίσκεται στο κέντρο της Στούπας, μόλις μερικά μέτρα από την αμμώδη παραλία. Πρόκειται για οικογενειακή επιχείρηση που λειτουργεί πάνω από 35 χρόνια και είναι το πρώτο ξενοδοχείο που λειτούργησε στη Στούπα.

Η εμπειρία των ιδιοκτητών στο χώρο του τουρισμού και η αγάπη για το επάγγελμά τους, το οικογενειακό κλίμα, τα υψηλά στάνταρ καθαριότητας και εξυπηρέτησης, οι συνεχείς ανακαινίσεις, τα μπάνια, οι κοινόχρηστοι χώροι, το μπαρ, η πισίνα και ο χώρος του πρωινού είναι κάποιοι από τους παράγοντες που κάνουν το ξενοδοχείο να ξεχωρίζει!

Lefktron Hotel

Στον κήπο του ξενοδοχείου, σ’ έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, σερβίρεται ο πρωινός μπουφές που περιλαμβανει άφθονα μανιάτικα προϊόντα. Καθημερινά υπάρχουν ψωμιά διαφόρων ειδών από τον φούρνο του χωριού, φρέσκα φρούτα εποχής (ιδιοπαραγωγής, αλλά και από προμηθευτές της Μεσσηνίας και της Λακωνίας), ελιές Καλαμών και μανιάτικο ελαιόλαδο ιδιοπαραγωγής), δίπλες και κουραμπιέδες, χειροποίητα γλυκά του κουταλιού που συνοδεύουν ιδανικά το γιαούρτι, λαλάγγια από παραδοσιακό εργαστήρι της Καλαμάτας, ντάκος με φέτα ΠΟΠ Μάνης, ποικιλία αλλαντικών και τυριών, παρασκευές αυγών, χειροποίητες γλυκές και αλμυρές αλμυρές πίτες κ.ά.

Φυσικά, δε λείπουν τα ξερά σύκα Καλαμών, η κορινθιακή σταφίδα, τα λουκούμια και οι ξηροί καρποί από κατάστημα παραδοσιακών προϊόντων της Καλαμάτας, καθώς και χειροποίητα κέικ, παστέλι κ.ά.

06233

Lefktron Hotel

Διεύθυνση:ΣΤΟΥΠΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
Τηλέφωνο:27210 77322
Ιστότοπος: http://www.lefktron-hotel.gr/

Lefktron Hotel

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.