Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Leda Village Resort

Σε μια πανέμορφη τοποθεσία, ανάμεσα σε ελαιώνες και πλούσια βλάστηση, μέσα στα όρια του παραθαλάσσιου πηλιορείτικου χωριού Χόρτου και με εκπληκτική θέα στον Παγασητικό κόλπο βρίσκεται το συγκρότημα Λήδα, απλωμένο σε 30 στρεμμάτων σε μια ήσυχη και υπήνεμη παραλία.

Όλα τα κτήρια του αναπτύσσονται αμφιθεατρικά μέσα στο πανέμορφο φυσικό περιβάλλον, ανάμεσα στους ελαιώνες και την πλούσια βλάστηση, έτσι ώστε ο επισκέπτης να απολαμβάνει από όποιο σημείο κι αν βρίσκεται την μαγευτική θέα στον Παγασητικό κόλπο.

Leda Village Resort

Στον εναλλασσόμενο πρωινό μπουφέ του Leda Village Resort, μπορεί κανείς να γευτεί μια ποικιλία από παραδοσιακά ελληνικά προϊόντα.

Μεταξύ άλλων, προσφέρονται δύο είδη φρέσκου ψωμιού και διάφορα αρτοσκευάσματα, φρέσκα φρούτα και φυσικός χυμός πορτοκαλιού, λαχανικά εποχής, παραδοσιακοί λουκουμάδες και τηγανίτες, ελληνικά τυριά (όπως φέτα, κασέρι και γαλοτύρι) και άλλα γαλακτοκομικά, παρασκευές αυγών, αλλαντικά (όπως τα φημισμένα λουκάνικα Πηλίου) κ.ά.

Ακόμα, προσφέρονται διάφορες παραδοσιακές πίτες (κολοκυθοτυρόπιτα, πιπερόπιτα, πρασοκρεατόπιτα κλπ), ποικιλίες μελιού, διάφορες μαρμελάδες, γλυκά του κουταλιού και του ταψιού, σιμιγδαλένιος χαλβάς, όλα φτιαγμένα από την κουζίνα του Leda Village Resort.

Μπορεί κανείς επίσης να γευτεί ελιές Πηλίου και έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, ζεστή παραδοσιακή σούπα τραχανά και κατσαμάκι, ροφήματα από βότανα Πηλίου, ελληνικό καφέ στο μπρίκι ή ότι καφέ θελήσει για να ξεκινήσει όμορφα η μέρα!!!

08514

Το Ελληνικό Πρωινό του ξενοδοχείου ενδεικτικά περιλαμβάνει:

Φέτα
Κεφαλοτύρι
Λουκάνικα Χωριάτικα
Γιαούρτι Στραγγιστό
Μέλι Θυμαρίσιο
Μαρμελάδα Φράουλα
Γλυκό κουταλιού Ντοματάκι
Τυρόπιτα
Κουλουράκια Κανέλας
Παξιμάδια Ολικής Άλεσης
Ψωμί Μαύρο
Ελαιόλαδο
Μήλα
Χαμομήλι
Ελληνικός καφές

Leda Village Resort

Διεύθυνση:ΧΟΡΤΟ ΑΡΓΑΛΑΣΤΗΣ ΜΑΓΝΗΣ.
Τηλέφωνο:24210 27931
Ιστότοπος: http://www.ledahotel.gr

Leda Village Resort

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.