Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Le Palace Art Ηotel

Το, πρόσφατα ανακαινισμένο, Le Palace Art Ηotel, αποτελεί ένα εξαιρετικό δείγμα νεοκλασικής αρχιτεκτονικής στον πιο εμπορικό δρόμο της Θεσσαλονίκης, την οδό Τσιμισκή. Στεγασμένο σε ιστορικό κτίριο του 1929, συνδυάζει αρμονικά την παράδοση με το σύγχρονο στυλ της πόλης.

Διαθέτει 53 ψηλοτάβανα δωμάτια (12 εξ αυτών είναι executive rooms) που είναι διακοσμημένα με ζεστά χρώματα, ενώ όλοι οι χώροι είναι σχεδιασμένοι με βάση τη φιλοσοφία της παραδοσιακής ελληνικής φιλοξενίας. Το ξενοδοχείο χρησιμοποιεί ως βασική πηγή ενέργειας το φυσικό αέριο.

Le Palace Art Ηotel

Το πρωινό στο Le Palace Art Ηotel περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία εδεσμάτων. Τα προσφερόμενα προϊόντα περιλαμβάνουν αρτοσκευάσματα (ποικιλία ειδών ψωμιού, κριτσίνια, κουλούρι Θεσσαλονίκης, μουστοκούλουρα, κέικ, τσουρέκια κλπ), φρέσκα φρούτα εποχής, χυμοί από πορτοκάλι, καρπούζι, μήλο και ακτινίδιο, διάφορα είδη καφέ και άλλων ροφημάτων, ποικιλίες μελιού, μαρμελάδες, ταχίνι, ελιές και ελαιόλαδο, αλλαντικά, δημητριακά κ.ά.

Αξίζει να δοκιμάσει κανείς τη στραπατσάδα με λαχανικά, τις ομελέτες με κασέρι και φέτα, τις μπουγάτσες, αλλά και τις σούπες (όπως τον τραχανά και τη βαρβάρα).

00556

Le Palace Art Ηotel

Διεύθυνση:ΤΣΙΜΙΣΚΗ 12
Τηλέφωνο:2310 257400
Ιστότοπος: http://lepalace.gr/

Le Palace Art Ηotel

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.