Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

La Perla Villas

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην καλντέρα, εντός του παραδοσιακού οικισμού της Οίας στη Σαντορίνη. Αποτελείται από διαμερίσματα και αναπαλαιωμένα υπόσκαφα, τα παραδοσιακά σπίτια της Σαντορίνης, που λέγονται και κάναβες. Διαθέτει εξωτερική πισίνα και θέα στην καλντέρα, τη θάλασσα και το ηφαίστειο από όλους τους κοινόχρηστους χώρους και τα δωμάτια του ξενοδοχείου.

La Perla Villas

Δεδομένης της θέσης του ξενοδοχείου στα γκρεμνά της καλντέρας, δεν υπάρχει η ευχέρεια οργάνωσης του πρωινού σε μπουφέ, αλλά σερβίρεται πρωινό στο δωμάτιο κάθε επισκέπτη. Το πρωινό παρέχεται στους πελάτες μετά από τηλεφωνική κλήση προς την υποδοχή, από τις 08:00 έως τις 10:30.

Το πρωινό του ξενοδοχείου περιλαμβάνει φρέσκο ψωμί (λευκό ή μαύρο) και κέικ από φούρνο της περιοχής και ελληνικά συσκευασμένα κριτσίνια, φρέσκα φρούτα εποχής συσκευασμένο ελληνικό στραγγιστό γιαούρτι, τυροπιτάκια και μηλοπιτάκια από τοπικό φούρνο, μέλι και μαρμελάδες ελληνικής παραγωγής, ροφήματα (τσάι, χαμομήλι, φρέσκο γάλα, βιολογικό ρόφημα με κρόκο Κοζάνης και διάφορα είδη καφέ), συσκευασμένο ελληνικό χυμό πορτοκάλι (Amita) κλπ.

Άλλες Δραστηριότητες που Σχετίζονται με τη Γαστρονομία

Σε κάθε επισκέπτη του ξενοδοχείου προσφέρεται δωρεάν ένα μπουκάλι τοπικού λευκού οίνου “Νυχτέρι”.

11912

La Perla Villas

Διεύθυνση:ΟΙΑ ΘΗΡΑΣ
Τηλέφωνο:22860 71510
Ιστότοπος: http://www.laperlavillas.com

La Perla Villas

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.