Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Kythnos Bay

Το ξενοδοχείο Kythnos Bay βρίσκεται στο γραφικό λιμανάκι των Λουτρών της Κύθνου, συνδυάζοντας την ιδανική τοποθεσία και την παράδοση ετών στη φιλοξενία με τις σύγχρονες παροχές και τις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις.

Η προσεγμένη minimal διακόσμηση του ξενοδοχείου, εναρμονίζεται με το απέριττο κυκλαδίτικο τοπίο, ενώ στο φόντο κυριαρχεί το μπλε του Αιγαίου και το λευκό των Κυκλάδων.

Το ξενοδοχείο διαθέτει 50 δίκλινα και τρίκλινα δωμάτια, κατάλληλα για ζευγάρια και ολιγομελείς οικογένειες, σε οικονομικά προσιτά πακέτα που περιλαμβάνουν πλούσιο πρωινό, καθιστώντας το ένα από τα δημοφιλέστερα ξενοδοχεία της Κύθνου.

Kythnos Bay

Το πρωινό στο Kythnos Bay Hotel αποτελεί προτεραιότητα, καθώς πρόκειται για το σημαντικότερο γεύμα της ημέρας.

Καθημερινά στο μπουφέ υπάρχουν φρέσκο ψωμί, μαρμελάδες και γλυκά του κουταλιού από Έλληνες παραγωγούς, ελληνικό μέλι (μέλι Αττική), άφθονα αλλαντικά, τυριά και γαλακτοκομικά είδη, παρασκευές αυγών, φρέσκα και αποξηραμένα φρούτα, λαχανικά, διάφορα είδη δημητριακών, αλλά και – πάντα φρέσκο – χειροποίητο κέικ.

Βέβαια, την παράσταση κλέβουν οι παραδοσιακές πίτες, οι οποίες ζυμώνονται καθημερινά στο ξενοδοχείο και περιλαμβάνουν διάφορα είδη όπως γαλατόπιτα, τυρόπιτα, χορτόπιτα και ρυζόπιτα. Τέλος, υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε καφέδες (ελληνικός, φίλτρου και εσπρέσο) χυμούς, αλλά και τσάι που στηρίζεται στις ευεργετικές ιδιότητες του ελληνικού κρόκου Κοζάνης.

08279

Kythnos Bay

Διεύθυνση:ΛΟΥΤΡΑ ΚΥΘΝΟΥ
Τηλέφωνο:22810 31218
Ιστότοπος: http://www.kythnosbay.gr

Kythnos Bay

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.