Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Kyknos

Το ξενοδοχείο Κύκνος βρίσκεται 30 χλμ. ανατολικά του Ηρακλείου, 200 μ. από μία από τις ωραιότερες παραλίες της Κρήτης. Τα 135 πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια είναι απλωμένα σε μία επιφάνεια περίπου 15 στρεμμάτων και είναι περιστοιχισμένα από τους εξωτικούς κήπους, τις 2 πισίνες, το pool bar, τις αθλητικές εγκαταστάσεις και διάφορες άλλες ευκολίες και ανέσεις.

Τα δωμάτια του κεντρικού κτιρίου έχουν θέα την πισίνα και τη θάλασσα, ενώ τα bungalows βλέπουν στον κήπο. Υπάρχουν επίσης και δωμάτια για οικογένειες, ενώ προσφέρεται ημιδιατροφή ή πλήρης διατροφή.

Kyknos

Στο πρωινό εκτός από τα καθιερωμένα, προσφέρεται μία σειρά από διάφορα παραδοσιακά τοπικά, αλλά και γενικά ελληνικά προϊόντα.

Μεταξύ άλλων, προσφέρονται διάφορα είδη ψωμιού και άλλων αρτοσκευασμάτων (όπως π.χ. ο παραδοσιακός κρητικός ντάκος), εκλεκτά γαλακτοκομικά προϊόντα Κρήτης όπως η ξακουστή γραβιέρα, η κεφαλογραβιέρα, η ξυνομυζήθρα, το αλλοιφωτό και το ρυζόγαλο, γλυκά του κουταλιού, διάφορα είδη χαλβά, χωριάτικο λουκάνικο, χορτοπιτάκια, τυροπιτάκια, μπουγάτσα Χανίων κλπ.

Τέλος στο πρωινό σερβίρονται ακόμη ελιές Καλαμών, σταφιδολιές, σιροπιαστά γλυκά, ξεροτήγανα, φρέσκα φρούτα εποχής κ.ά.

08811

Kyknos

Διεύθυνση:ΣΥΝΟΡΟ ΜΑΛΛΙΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Τηλέφωνο:28970 32040
Ιστότοπος: http://www.kyknoshotel.gr

Kyknos

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.