Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Kournas Village

Το Kournas Village είναι ένα σύγχρονο συγκρότημα bungalows, που χτίστηκε με γούστο και ιδιαίτερη φροντίδα στη μεγαλύτερη αμμουδιά της Κρήτης, δίπλα στο χωριό Καβρός. Το όμορφο περιβάλλον στο οποίο είναι χτισμένο το ξενοδοχείο, χαρακτηρίζεται από την ομορφιά και την ποικιλία της φύσης και ενθουσιάζουν κάθε ταξιδιώτη.

Περιτριγυρισμένο από τα Λευκά Όρη και τα κρυστάλλινα νερά της Μεσογείου, το Kournas Village προσφέρει μοναδική ευκαιρία για ξεκούραστες και ψυχαγωγικές διακοπές και μια τέλεια απόδραση από την καθημερινότητα, απολαμβάνοντας τις υπηρεσίες του έμπειρου και φιλικού προσωπικού.

Kournas Village

Καθημερινά, στο πρωινό του ξενοδοχείου Kournas Village, προσφέρεται ένας πλούσιος μπουφές με την χρήση ποιοτικών προϊόντων της κρητικής γης και παραγωγής.

Το πρωινό περιέχει καθημερινά τέσσερα διαφορετικά είδη φρέσκου ψωμιού, παραδοσιακά κρητικά παξιμάδια, βουτήματα, παρασκευές από αυγά που προέρχονται από ντόπιο παραγωγό, αλλαντικά και τυροκομικά προϊόντα τοπικής προέλευσης, μαύρες και πράσινες ελιές, φρέσκα και αποξηραμένα φρούτα, πίτες ιδιοπαραγωγής που φτιάχνονται στην κουζίνα του ξενοδοχείου, τρία διαφορετικά είδη κέικ, διάφορα είδη μαρμελάδας κλπ.

Ο πρωινός μπουφές ολοκληρώνεται με δημητριακά, νιφάδες βρώμης, φρέσκα λαχανικά, γλυκά του κουταλιού συμπληρώνουν, ελληνικό γιαούρτι, αλλά και με ροφήματα (όπως καφές, γάλα, τσάι, χυμοί φρούτων κλπ).

10741

Το Ελληνικό Πρωινό του ξενοδοχείου ενδεικτικά περιλαμβάνει:

Φέτα
Γραβιέρα Κρήτης (ΠΟΠ)
Απάκι
Γιαούρτι Στραγγιστό
Μέλι Άνθεων
Μαρμελάδα Ροδάκινο
Γλυκό κουταλιού Περγαμόντο (Κίτρο)
Σπανακόπιτα
Κουλουράκια Λαδιού
Παξιμάδια Κριθαρένια (Κρίθινα)
Ψωμί Πολύσπορο
Ελιές Άμφισσας Μαύρες
Μήλα
Τσάι Βουνού (Μαλοτήρα, Καλοκοιμιθιά)
Ελληνικός καφές

Kournas Village

Διεύθυνση:ΚΑΒΡΟΣ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ ΧΑΝΙΩΝ
Τηλέφωνο:28250 61416
Ιστότοπος: http://www.kournas-village.com

Kournas Village

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.