Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Kos Hotel Junior Suites

To ξενοδοχείο Kos Hotel Junior Suites 4* βρίσκεται σε προνομιακή θέση στην καρδιά της πόλης της Κω, απέναντι από την μαρίνα του νησιού, μπροστά στην θάλασσα, λίγα λεπτά από το κέντρο της πόλης. Διαθέτει 66 πλήρως εξοπλισμένα, ευρύχωρα διαμερίσματα που βλέπουν στο Αιγαίο ή/και στην πισίνα με τον καταπράσινο κήπο.

Διαθέτει ακόμα γυμναστήριο, εγκαταστάσεις, πεντακάθαρη εξωτερική πισίνα στη μέση του κήπου του ξενοδοχείου (διαθέσιμη από Απρίλιο μέχρι Οκτώβριο), παιδική πισίνα, παιδική χαρά, αίθουσα συνεδριάσεων με χωρητικότητα 120 ατόμων (σε θεατρική διάταξη) και εστιατόριο.

Kos Hotel Junior Suites

Στο εστιατόριο του ξενοδοχείου προσφέρεται με ιδιαίτερη προσοχή το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας, το ΠΡΩΙΝΟ, που περιέχει επιλεγμένα προϊόντα με βάση την ποιότητα και την εποχικότητα από την δωδεκανησιακή και την λοιπή ελληνική γη.

Μεταξύ άλλων, προσφέρονται μαγειρέματα της ώρας που περιλαμβάνουν τηγανητά αυγά, ομελέτες με τυριά, αλλαντικά ή φρέσκα λαχανικά της εποχής, φρέσκα λαχανικά που εναλλάσσονται καθημερινά, χειροποίητες πίτες,εξαιρετικά τυροκομικά, με πρώτο το τοπικό «κρασοτύρι» της Κω, στραγγιστό γιαούρτι (πλήρες ή χαμηλών λιπαρών), παρθένο ελαιόλαδο, ελιές, φρούτα, θυμαρίσιο μέλι Κω, σπιτικές μαρμελάδες ιδιοπαραγωγής, το παραδοσιακό γλυκό ντοματάκι της Κω, τοπική «μαγειριά», λευκός χαλβάς με σταφίδες ή σιμιγδαλένιος, αρτοσκευάσματα, δροσιστικοί χυμοί πορτοκαλιού, βύσσινου και μήλου, καθώς και η τοπική παραδοσιακή κανελάδα της Κω.

Η δουλειά όμως δεν σταματάει εδώ, καθώς αναζητούνται διαρκώς νέα προϊόντα από τοπικούς παραγωγούς και παραδοσιακές συνταγές της δωδεκανησιακής κουζίνας, με σκοπό τη συνεχή βελτίωση των προσφερόμενων υπηρεσιών!

02707

Kos Hotel Junior Suites

Διεύθυνση:ΧΑΡΜΥΛΟΥ 2
Τηλέφωνο:22420 47100
Ιστότοπος: http://www.koshotel.gr

Kos Hotel Junior Suites

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.