Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Koala Hotel

Το Koala (ιδιοκτησίας της οικογένειας Πατάκου) είναι ένα τριώροφο οικογενειακό ξενοδοχείο, σε μια πανέμορφη περιοχή κοντά στο κέντρο της πόλης της Κω. Η οικογένεια μαζί με την υποστήριξη του προσωπικού κάνουν τη διαμονή των επισκεπτών όσο πιο άνετη και ευχάριστη γίνεται.

Το ξενοδοχείο διαθέτει 47 δωμάτια μια πισίνα και έναν όμορφο κήπο με μεγάλη βεράντα μπροστά από το ξενοδοχείο. Όλα τα δωμάτια είναι φωτεινά, ευάερα, διαθέτουν μπαλκόνι και είναι διαμορφωμένα με όλες τις βασικές ανέσεις.

Koala Hotel

Οι επισκέπτες γεύονται το νόστιμο πρωινό στην τραπεζαρία ή τη βεράντα με τον όμορφο κήπο. Τα τελευταία χρόνια η οικογένεια Πατάκου εμπλουτίζει το πρωινό του ξενοδοχείου, σε μια προσπάθεια που επικεντρώνεται στην ελληνική γαστρονομική παράδοση με στόχο την ανάδειξη του πλούτου και της ιδιαιτερότητας των τοπικών προϊόντων και της τοπικής κουζίνας.

Για τον λόγο αυτό υπάρχει στο πρωινό του ξενοδοχείου ντόπιο γιαούρτι, μέλι, φρέσκα αυγά, ντομάτες, αγγούρι και ελιές από παραγωγούς της Κω. Από το πρωινό δεν θα μπορούσε να λείπει η ελληνική φέτα, ενώ αξίζει να δοκιμάσει κανείς το σπιτικό τηγανόψωμο με φέτα και το κέικ που παρασκευάζεται κάθε μέρα από το μέλος της οικογένειας που είναι υπεύθυνο για το πρωινό.

Τα αλλαντικά είναι ελληνικής παραγωγής, ενώ πρωί σερβίρεται το φρέσκο χωριάτικο ψωμί από τον φούρνο της γειτονιάς. Το πρωινό περιλαμβάνει ακόμα μαρμελάδες, βούτυρο, δημητριακά, φρυγανισμένο ψωμί, διάφορα είδη καφέ και τσάι.

04998

Koala Hotel

Διεύθυνση:ΧΑΡΜΥΛΟΥ 21
Τηλέφωνο:22420 22897
Ιστότοπος: http://www.koalahotel.gr

Koala Hotel

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.