Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Kivo Art Hotel & Suites

Το Kivo Art Hotel & Suites είναι ένα ξενοδοχείο 4 αστέρων, χτισμένο πάνω σε ένα μικρό λόφο της Σκιάθου, που συνδυάζει τις παροχές ενός μεγάλου resort με την προσωπική εξυπηρέτηση και την αίσθηση ιδιωτικότητας ενός boutique hotel.

Διαθέτει 40 προσεγμένα δωμάτια, όλα με θέα στη θάλασσα, καθώς και νυφική σουίτα με ιδιωτική πισίνα, τρία εστιατόρια σε μια ειδυλλιακή βεράντα που κρέμεται κυριολεκτικά πάνω από το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου πελάγους, οργανωμένο και βραβευμένο κελάρι και ειδυλλιακό χώρο γύρω από την πισίνα, ιδανικό για διάφορες εκδηλώσεις.

Kivo Art Hotel & Suites

Κάθε καινούρια ημέρα στο υπερώο του ξενοδοχείου ετοιμάζεται ένα πλούσιο πρωινό με βάση φρέσκα και αγνά τοπικά υλικά, παραδοσιακά σκιαθίτικα εδέσματα και ποικίλες άλλες επιλογές για να ικανοποιηθούν όλες οι απαιτήσεις.

Ο μπουφές διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία από κάθε είδους φρέσκα προϊόντα και νοστιμιές που παρασκευάζονται εκείνη τη στιγμή, με βάση πρωταρχικά την ελληνική παράδοση.

Το πρωινό περιλαμβάνει φρέσκο γάλα, καφέδες, ντόπιο στραγγιστό γιαούρτι που συνδυάζεται ιδανικά με μέλι, καρύδια, φρέσκα φρούτα, κομπόστες, σπιτικά γλυκά κουταλιού και μαρμελάδες, ποικιλία ελληνικών τυριών (σκιαθίτικο γαλοτύρι, γραβιέρα Νάξου, καπνιστό Μετσόβου, ανθότυρο, κασέρι κλπ), γλυκό και ευωδιαστό ρυζόγαλο, σιμιγδαλένιος χαλβάς, σκιαθίτικα χαϊμαλιά και αμυγδαλωτά κλπ.

Επιπλέον, προσφέρονται εκλεκτά ελληνικά αλλαντικά (σαλάμι Θάσου, πηχτή Ευβοίας κλπ), ελιές από διάφορα μέρη της Ελλάδας, διάφορα είδη ψωμιού και αρτοσκευασμάτων, πίτες και πιτάκια που φτιάχνονται εκείνη τη στιγμή, παρασκευές αυγών, φρέσκα φρούτα από τοπικούς παραγωγούς και πολλές ακόμη γεύσεις.

08248

Kivo Art Hotel & Suites

Διεύθυνση:ΒΑΣΙΛΙΑΣ-ΚΑΤΣΑΡΟΥ
Τηλέφωνο:24270 22407, 21842
Ιστότοπος: http://www.kivohotel.com

Kivo Art Hotel & Suites

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.