Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Kiriaki Hotel & Studios

Ο ξενώνας «Κυριακή» είναι ένα ανακαινισμένο πέτρινο αρχοντικό στην Αμφίκλεια, που έχει μετατραπεί σε παραδοσιακό κατάλυμα Α’ τάξης, παρέχοντας και πλούσιο παραδοσιακό πρωινό. Είναι ιδανικός προορισμός για ξεκούραση, επαφή με τη φύση και διαμονή σε χώρο που αποπνέει μια γλυκιά ατμόσφαιρα.
Ο Ξενώνας έχει 8 δωμάτια (δίκλινα και σουίτες), 3 εκ των οποίων διαθέτουν τζάκι, ενώ για τις μεγάλες παρέες ή οικογένειες υπάρχουν και 5 studios, (τα 3 με τζάκι), σε ξεχωριστό πέτρινο παραδοσιακό κτίριο, 300 μέτρα από τον ξενώνα, για φιλοξενία μέχρι 5 ατόμων.

Kiriaki Hotel & Studios

Το πρωινό σερβίρεται σε μπουφέ ή στο τραπέζι και αποτελείται από προϊόντα που ετοιμάζονται κάθε πρωί στην κουζίνα του ξενοδοχείου, αλλά και πολλά ακόμα που προμηθεύονται οι ιδιοκτήτες από τους τοπικούς παραγωγούς.

Προσφέρεται ποικιλία αρτοσκευασμάτων που φτιάχνονται στον τοπικό φούρνο ή στην κουζίνα του ξενώνα, μέλι Παρνασσού, φρέσκες μαρμελάδες, δαδιώτικη καρυδόπαστα, αλλά και οι φημισμένες παραδοσιακές πίτες που εναλλάσσονται συνεχώς.

Ακόμη, προσφέρονται φρεσκοκομμένα τυριά Παρνασσού (φέτα, γραβιέρα, ψιμοτύρι, φορμαέλα κλπ), φρέσκα λαχανικά από τοπικά περιβόλια, αγνά αλλαντικά, αυγουλάκια μικρών τοπικών παραγωγών, φρέσκο γιαούρτι και γάλα Λαμίας, δημητριακά, ξηροί καρποί Αμφίκλειας κ.ά.

Τέλος, σε κάθε τραπέζι, σερβίρεται μια μεγάλη τηγανίτα, φρεσκοψημένη, σαν επιδόρπιο, ενώ προσφέρεται ποικιλία ροφημάτων.

Άλλες Δραστηριότητες που Σχετίζονται με τη Γαστρονομία

Τα υλικά προέρχονται πάντοτε από τοπικούς παραγωγούς. Ακόμη, υπάρχει η δυνατότητα να προσφερθεί μενού κατόπιν παραγγελίας, με βάση την τοπική κουζίνα. Οι βασικές ετικέτες κρασιών της κάβας προέρχονται από γνωστά τοπικά οινοποιεία, ενώ υπάρχει και σπιτικό κόκκινο κρασί ιδιοπαραγωγής. Παράλληλα, οργανώνονται επισκέψεις σε τοπικά οινοποιεία.

12341

Kiriaki Hotel & Studios

Διεύθυνση:ΑΜΦΙΚΛΕΙΑ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Τηλέφωνο:22340 29011
Ιστότοπος: http://www.xenonaskiriaki.gr

Kiriaki Hotel & Studios

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.