Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Kipriotis Village Resort

Το Kipriotis Village Resort είναι χτισμένο σαν ένα ιδανικό χωριό, του οποίου η αρχιτεκτονική, η φυσική ομορφιά, η λειτουργικότητα και η άνεση των εξωτερικών και εσωτερικών χώρων εντυπωσιάζουν και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη. Περιστοιχισμένο από πανέμορφους κήπους, διαθέτει 709 δωμάτια και μια μεγάλη γκάμα εστιατορίων, καφέ, μπαρ, καθώς και ένα εύρος από αθλητικές εγκαταστάσεις, χώρους αναψυχής και διασκέδασης σε μια έκταση 135000 τετραγωνικών μέτρων στη βορειοανατολική ακτή της Κω επάνω στην παραλία, μόλις 3 χλμ από το κέντρο τηςπόλης και 25 χλμ από το αεροδρόμιο.

Kipriotis Village Resort

Ο Όμιλος Ξενοδοχείων Κυπριώτη ως υπερήφανος υποστηρικτής της ελληνικής γαστρονομίας, δίνει μεγάλη έμφαση στην προώθηση των ελληνικών προϊόντων και των τοπικών παραδοσιακών γεύσεων. Στις κουζίνες των ξενοδοχείων του ομίλου χρησιμοποιούνται διαλεχτά υλικά και πρώτες ύλες της ελληνικής γης με στόχο τη δημιουργία πιάτων και γεύσεων και με σεβασμό στη γαστρονομική παράδοση της χώρας.

Πιο συγκεκριμένα, σερβίρεται ευρεία ποικιλία αρτοσκευασμάτων, αλλαντικά (χοιρινό, χωριάτικα λουκάνικα, μανιάτικο σύγκλινο), τραχανάς με φέτα, αυγοφέτες με κανέλα και ζάχαρη, αλμυρές πίτες (κατημέρια, χορτόπιτα, πισία με φέτα, μανιάτικα ανθοτυρολαλάγγια και κρητικά χορτοπιτάκια με μάραθο), γαλακτοκομικά, ντακάκια, ελιές (Καλαμών, Άμφισας και Θάσου κλπ), ψαρικά κλπ.

Στον πρωινό μπουφέ υπάρχουν ακόμα λαχανικά, φρέσκα και αποξηραμένα φρούτα, φρουτοσαλάτα, κομπόστες, φυσικοί χυμοί, αφεψήματα και ελληνικός καφές στην χόβολη, ενώ ξεχωρίζουν οι χειροποίητες μαρμελάδες, το θυμαρίσιο μέλι, το ταχίνι, οι λουκουμάδες, οι χαλβάδες, το κουσαφί με ξερά δαμάσκηνα, τα κρητικά λυχναράκια με μυζήθρα, οι γλυκές πίτες, η κώτικη μαγειριά, τα σμυρνέικα κουλουράκια κοκ.

09897

Kipriotis Village Resort

Διεύθυνση:ΨΑΛΙΔΙ ΚΩ
Τηλέφωνο:22420 53000

Kipriotis Village Resort

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.