Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Kinsterna Hotel & Spa

Το Kinsterna Hotel & Spa, ξενοδοχείο με σημαντικές βραβεύσεις σε διεθνές επίπεδο, στεγάζεται σε ένα βυζαντινό αρχοντικό που αποκαταστάθηκε με απόλυτο σεβασμό για να αποτελέσει ένα μοναδικό boutique design hotel με 27 σουίτες και δωμάτια. Κρυμμένο σε καταπράσινη πλαγιά του Πάρνωνα, σε μια έκταση 60 στρεμμάτων, προσφέρει μοναδική θέα στο κάστρο της Μονεμβασίας και το Αιγαίο.

Ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει τη μαγεία της στέρνας γύρω από την οποία είναι χτισμένο και στην οποία οφείλει το όνομά του, την εντυπωσιακή πισίνα και το ατμοσφαιρικό Kinsterna Spa!

Kinsterna Hotel & Spa

Το Kinsterna Restaurant, σερβίρει άφθονες εκλεκτές γεύσεις, που σερβίρονται τον χειμώνα στον χώρο του εστιατορίου με το τζάκι, ενώ τους υπόλοιπους μήνες γύρω από τη στέρνα. Πολλά από τα υλικά του πρωινού προέρχονται από το κτήμα του αρχοντικού (εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, εσπεριδοειδή και κηπευτικά), ενώ το ζυμωτό ψωμί από τον φούρνο του ξενοδοχείου.

Προσφέρονται πίτα ημέρας (όπως σπιτική τυρόπιτα με τρία ελληνικά λευκά τυριά ή γλυκιά πίτα κολοκύθας), παραδοσιακό γιαούρτι, εποχιακά γλυκά του κουταλιού, σπιτικές μαρμελάδες, παραδοσιακές κρέμες, ρυζόγαλο, δημητριακά, ντάκοι από παξιμάδια λαδιού Κυθήρων με τυρί, τομάτα, ελιές, φρέσκα και αποξηραμένα φρούτα, παρασκευές βιολογικών αυγών, τοπικά τυριά (όπως κατσικίσιο τυρί και μυζήθρα) και αλλαντικά (σύγκλινο Μονεμβασίας, λουκάνικα με πορτοκάλι), παραδοσιακά αφεψήματα και ροφήματα κλπ.

Άλλες Δραστηριότητες που Σχετίζονται με τη Γαστρονομία

Το κτήμα 60 στρεμμάτων που περιβάλει το αρχοντικό περιλαμβάνει αμπελώνα με 6 ελληνικές ποικιλίες σταφυλιών, ελαιώνα με την ποικιλία αθηνολιά, πετρόχτιστο φούρνο, υποζύγιο λιοτρίβι, χάλκινο οθωμανικό άμβυκα για παραγωγή τσίπουρου, κήπους με λαχανικά, φρούτα και βότανα και πέτρινο λινό για παραδοσιακό πάτημα σταφυλιών.

15251

Kinsterna Hotel & Spa

Διεύθυνση:Άγιος Στέφανος, Μονεμβασία
Τηλέφωνο:27320 66300
Ιστότοπος: http://kinsternahotel.gr

Kinsterna Hotel & Spa

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.