Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Keri Village & Spa

Το Keri Village & Spa (μέλος του ομίλου Zante Plaza) βρίσκεται στη νότια ακτή της Ζακύνθου, κοντά στο όμορφο ψαροχώρι της Λίμνης Κεριού, σε μία παραδοσιακή και παρθένα περιοχή της Ζακύνθου. Το ξενοδοχείο απευθύνεται σε ζευγάρια και ενήλικες, ενώ από την ακτή μπορεί κανείς να διακρίνει το ακατοίκητο Μαραθωνήσι, όπου οι caretta-caretta πηγαίνουν για να γεννήσουν τα παιδιά τους.

Η γύρω περιοχή αποπνέει φυσική ομορφιά και είναι ιδανική για περιπάτους, ανάμεσα στα αγριολούλουδα, τους ελαιώνες και τους αμπελώνες, ή για κολύμπι στην αμμώδη παραλία.

Keri Village & Spa

Το ξενοδοχείο σερβίρει στο πρωινό του μια μεγάλη ποικιλία παραδοσιακών εδεσμάτων! Πρόσφέρονται, μεταξύ άλλων, έξι είδη ψωμιού και άλλα αρτοσκευάσματα, παραδοσιακά παστέλια και μαντολάτα Ζακύνθου, σιμιγδαλένιος χαλβάς, λουκουμάδες με πετιμέζι, φρέσκα και αποξηραμένα φρούτα, τέσσερα είδη φυσικού χυμού, γάλα, ποικίλες παρασκευές αυγών (όπως π.χ. στραπατσάδα), διάφορα τυριά και αλλαντικά, μέλι, ταχίνι, γλυκά του κουταλιού, μαρμελάδες, ελιές και ελαιόλαδο, δημητριακά, διάφορα είδη καφέ, ροφήματα (όπως τσάι του βουνού και χαμομήλι) κ.ά.

Άλλες Δραστηριότητες που Σχετίζονται με τη Γαστρονομία

Το ξενοδοχείο, σε συνεργασία με τοπικό οινοποιείο, διοργανώνει παρουσιάσεις του τρόπου παραγωγής κρασιού, αλλά και οινογνωσίες. Παράλληλα, γίνονται σε εβδομαδιαία βάση, παρουσιάσεις σχετικές με την ελληνική κουζίνα.

12423

Keri Village & Spa

Διεύθυνση:ΑΓΑΛΑΣ-ΚΕΡΙ ΖΑΚΥΝΘΟΥ
Τηλέφωνο:26950 45963
Ιστότοπος: http://www.kerivillage.com

Keri Village & Spa

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.