Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Kentrikon Boutique Hotel

Το Kentrikon Boutique Hotel βρίσκεται στο μαγευτικό Πήλιο, στο κέντρο του γραφικού Αη-Γιάννη, χτισμένο αμφιθεατρικά σε μια ήσυχη τοποθεσία του χωριού, δίπλα στη θάλασσα.

Διαθέτει διάφορους τύπους δωματίων για όλα τα γούστα, τέσσερις μεγάλους χώρους εξυπηρέτησης των πελατών, όμορφα διακοσμημένες γωνιές, αίθριο με θέα στη θάλασσα, bar με παραδοσιακές γαστρονομικές γεύσεις, καταπράσινους κήπους και πολλές ακόμη υπηρεσίες που καθιστούν τη διαμονή ονειρική!

Kentrikon Boutique Hotel

Στο ξενοδοχείο Κentrikon Boutique Hotel, προσφέρεται ένας πρωινός μπουφές, πλούσιος σε παραδοσιακά τοπικά προϊόντα!

Ορισμένες από αυτές τις παραδοσιακές γεύσεις είναι τα γευστικά αρτοσκευάσματα (όπως το τυρόψωμο και το ελιόψωμο), τα σπιτικά κέικ «της μαμάς», τα τοπικά γλυκά του κουταλιού, οι λουκουμάδες και οι τηγανίτες, που συνδυάζονται ιδανικά με το τοπικό μέλι, οι πίτες που φτιάχνονται στο ξενοδοχείο από ντόπια υλικά και προσφέρονται κάθε μέρα και σε μια διαφορετική γεύση (όπως γαλατόπιτα, μηλόπιτα, χορτόπιτα, τυρόπιτα και σπανακόπιτα) και πολλές ακόμη επιλογές που κλέβουν τις εντυπώσεις!

Στόχος των ιδιοκτητών του ξενοδοχείου αποτελεί να αποκομίσουν οι επισκέπτες αξέχαστες εμπειρίες διακοπών που φέρουν την σφραγίδα φιλοξενίας της οικογένειας Λεβέντη.

Άλλες Δραστηριότητες που Σχετίζονται με τη Γαστρονομία

Καθημερινά παρασκευάζεται σπιτική πίτα. Το ελαιολάδο που χρησιμοποιείται είναι ιδιοπαραγωγής, ενώ γίνεται ευρεία χρήση βοτάνων και μυρωδικών από τον κήπο του ξενοδοχείου.

01301

Kentrikon Boutique Hotel

Διεύθυνση:ΑΓΓΕΛΗ ΓΟΒΙΟΥ 5
Τηλέφωνο:24260 32200
Email:

Kentrikon Boutique Hotel

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.