Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Kensho

Το Kensho είναι ένα ολοκαίνουριο ξενοδοχείο, κτισμένο σε μια πανέμορφη τοποθεσία πολύ κοντά στη Χώρα της Μυκόνου, αλλά και μακριά από την πολυκοσμία. Εμπνευσμένο από τα συναισθήματα που δημιουργεί το φως του ουρανού και το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας, συνδυάζει τις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με παροχές που μετατρέπουν τις διακοπές των επισκεπτών σε ολοκληρωμένη εμπειρία. Οι 10 σουίτες και τα 25 δωμάτιά του, το καθένα με ιδιαίτερο σχεδιασμό και διακόσμηση, άνοιξαν για πρώτη φορά τις πόρτες τους τον Ιούνιο του 2016, υποσχόμενα ξεχωριστές στιγμές.

Kensho

To πρωινό του Kensho χαρακτηρίζεται από έντονη μυρωδιά, χρώμα και γεύση Αιγαίου. Χρησιμοποιούνται μόνο τα καλύτερα ελληνικά αλλαντικά, τυριά και προϊόντα όπως απάκι Κρήτης, λούτζα Μυκόνου, φέτα, φρέσκα φρούτα εποχής, σπανακοτυρόπιτα και τυρόπιτα, βιολογικά ελληνικά αυγά, μέλι ανθέων, σπιτικές μαρμελάδες και παρασκευές όπως κρητικό σφουγγάτο και χόντρο με κατσικίσιο γάλα και σταφίδες, σε ένα συνδυασμό που κάνει το πρωινό να ξεχωρίζει.

Στο ανοιχτό στους εξωτερικούς επισκέπτες εστιατόριο που ασπάζεται την ιδιαίτερη αισθητική και λιτή πολυτέλεια του ξενοδοχείου, το μενού υπογράφει ο σεφ Γιώργος Στυλιανουδάκης. Σε μια υπέροχη βεράντα με θέα στο πέλαγος, στον Ορνό, ο σεφ έρχεται να παρουσιάσει μια δημιουργική προσέγγιση αξιώσεων με αναφορές στην κυκλαδίτικη και κρητική κουζίνα: γεύσεις που συνδυάζουν αρμονικά τοπικά και διεθνή υλικά, τεχνικές υψηλού επιπέδου και απροσδόκητα παιχνίδια γεύσεων, αρωμάτων και υφών.

Άλλες Δραστηριότητες που Σχετίζονται με τη Γαστρονομία

Υπάρχει εστιατόριο με ελληνική δημιουργική κουζίνα.

15325

Kensho

Διεύθυνση:ΟΡΝΟΣ ΜΥΚΟΝΟΥ
Τηλέφωνο:22890 29001, 78788
Ιστότοπος: http://www.kenshomykonos.com

Kensho

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.