Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Hotel Kastraki

Το Hotel Kastraki βρίσκεται στους πρόποδες των βράχων των Μετεώρων, στο χωριό Καστράκι, ένα χιλιόμετρο από την Καλαμπάκα και μόλις 200 μέτρα από το πρώτο μοναστήρι των Μετεώρων.

Η γεωγραφική θέση του ξενοδοχείου το καθιστά ιδανική επιλογή για όσους επιθυμούν υψηλού επιπέδου διαμονή σε μια ήσυχη, αλλά και συγχρόνως κεντρική τοποθεσία.

Το ξενοδοχείο διαθέτει 27 ευρύχωρα δωμάτια, εκ των οποίων και μια σουίτα, εξοπλισμένα με όλα τα σύγχρονα μέσα για μια άνετη και αξέχαστη διαμονή σε ένα φιλόξενο και χαλαρωτικό περιβάλλον.

Hotel Kastraki

Καθημερινά στο Kastraki σερβίρεται ένας πλούσιος πρωινός μπουφές, βασισμένος σε ποιοτικά ελληνικά προϊόντα, πολλά από τα οποία παράγονται από τοπικούς παραγωγούς.

Μεταξύ άλλων, προσφέρονται εδέσματα όπως ψωμί (χωριάτικο και ολικής), φρυγανιές (σταρένιες και σίκαλης), σπιτικά κέικ, κουλουράκια, δημητριακά, ημίσκλυρο τυρί Μάτης τοπικής παραγωγής, αλλαντικά, μαρμελάδες, μέλι από τοπικό παραγωγό, βούτυρο, γιαούρτι, φρέσκο γάλα από εργοστάσιο της περιοχής, ντόπια αυγά, ελιές Καλαμών, φρουτοσαλάτα, φρέσκα φρούτα και λαχανικά, χυμοί και ελληνικός καφές.

Άλλες Δραστηριότητες που Σχετίζονται με τη Γαστρονομία

Κατά την διάρκεια του καλοκαιριού τα λαχανικά που σερβίρονται, προέρχονται από τον κήπο του ξενοδοχείου. Επίσης η ταβέρνα του ξενοδοχείου παρουσιάζει τα πιο νόστιμα ντόπια κρέατα, όλα ψημένα σε ξύλο με βάση παραδοσιακές ελληνικές συνταγές.

13852

Hotel Kastraki

Διεύθυνση:ΚΑΣΤΡΑΚΙ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
Τηλέφωνο:24320 75336
Ιστότοπος: http://www.hotelkastraki.gr

Hotel Kastraki

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.