Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Kastanea House & Bar

Το Kastanea House and Bar είναι ένα ξενοδοχείο τριών αστέρων στον Άγιο Νικόλαο Ευρυτανίας, σε υψόμετρο 1200 μέτρων, μέσα στο περίφημο καστανόδασος της Καστανιάς, κατάλληλο για διακοπές όλες τις εποχές του έτους. Ξεχωρίζει για την αρχιτεκτονική του που συνδυάζει την πέτρα, το μέταλλο, το καπνισμένο ξύλο και τους ζεστούς χρωματισμούς, ενώ προσφέρει υπέροχη κουζίνα, εξαιρετικό μπαρ και πολλές ακόμη παροχές και υπηρεσίες που θα κάνουν τη διαμονή των επισκεπτών αξέχαστη!

Kastanea House & Bar

Το πρωινό στο ξενοδοχείο Καστανέα είναι ολόκληρη τελετουργία, αλλά και οικογενειακή υπόθεση! Ο πελάτης, κατά την έλευσή του στο ξενοδοχείο, παραλαμβάνει ένα δίπτυχο φυλλάδιο που περιέχει το πρωινό μενού, το συμπληρώνει όπως επιθυμεί και κατά τη διάρκεια της διαμονής του μπορεί να κάνει αλλαγές πάνω στο πρωινό που θα παίρνει κάθε μέρα!

Το μενού περιλαμβάνει χειροποίητες μαρμελάδες, φτιαγμένες από τη μητέρα των ιδιοκτητών, βατόμουρα, κρανιά και αφροξυλιά που μαζεύονται από το δάσος, μαρμελάδα σύκο που γίνεται από συκιές που διατηρούνται στο καλοκαιρινό σπίτι της οικογένειας στη Φοινικούντα Μεσσηνίας, ελαιόλαδο παραγωγής των ιδιοκτητών, σπιτικό τραχανά της κ. Ταλούλα, ζυμωτό ψωμί από φούρνο της Μακρακώμη, αλλά και φρέσκα αυγά από το γειτονικό κοτέτσι. Δίχως αμφιβολία, πρόκειται για ένα πρωινό-περίπατο στη γαστρονομία του τόπου, που περιμένει κάθε πρωί τους φιλοξενούμενους!

14531

Kastanea House & Bar

Διεύθυνση:Δ.Δ. Άγιος Νικόλαος, Καρπενήσι Ευρυτανίας
Τηλέφωνο:22370 21210
Ιστότοπος: http://www.kastanea.gr

Kastanea House & Bar

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.