Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Kapari Natural Resort

Το Kapari Natural Resort είναι ένα πολυτελές boutique ξενοδοχείο, στο πανέμορφο Ημεροβίγλι της Σαντορίνης. Διαθέτει μαγευτική θέα στην Καλντέρα και το Ηφαίστειο και προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους καλεσμένους του, με γνώμονα την ελληνική φιλοξενία. Τα δωμάτια και οι σουίτες έχουν λιτές γραμμές, γήινα χρώματα και ανεμπόδιστη θέα στην Καλντέρα και παραδοσιακή αρχιτεκτονική. Το ξενοδοχείο έχει βραβευθεί για την αρχιτεκτονική του και τις υπηρεσίες του, ενώ είναι μέλος του National Geographic Unique Lodges of the World.

Kapari Natural Resort

Το πρωινό του Kapari Natural Resort περιλαμβάνει ένα πλούσιο μπουφέ με φρέσκα φρούτα εποχής, διάφορα δημητριακά, σαλάτες και παραδοσιακά τοματάκια Σαντορίνης, παραδοσιακές πίτες, φρεσκοψημένα κέικ, επιλογή ελληνικών τυριών και αλλαντικών, ελληνικό μέλι, παραδοσιακά γλυκίσματα, φρεσκοψημένο ψωμί και σπιτικές μαρμελάδες.

Το πλούσιο πρωινό περιλαμβάνει και a la carte παραγγελία ζεστών εδεσμάτων, όπως επιλογή από διάφορα είδη ομελέτας και αυγών, ενώ φυσικά δεν λείπουν οι φρεσκοστυμμένοι χυμοί.

12091

Kapari Natural Resort

Διεύθυνση:Ημεροβίγλι Σαντορίνη
Τηλέφωνο:22860 21120
Ιστότοπος: http://www.kaparisantorini.gr

Kapari Natural Resort

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.