Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Kalimera Village

Το Kalimera Village είναι ένα σύμπλεγμα κατοικιών, χτισμένο στο ψηλότερο σημείο του παραδοσιακού οικισμού Πισκοπιανό, νότια του Λιμένα Χερσονήσου στη Βόρεια Κρήτη. Η ομορφιά του χωριού, καθώς και η θέση του ξενοδοχείου δίνει στον επισκέπτη την ευκαιρία να απολαύσει την ηρεμία της περιοχής, την υπέροχη θέα, καθώς και τη φιλοξενία και τη ζεστασιά των ανθρώπων του.

Το ξενοδοχείο διαθέτει 20 διαμερίσματα (χτισμένα με παραδοσιακό τρόπο), πάρκινγκ, WiFi σε όλους τους χώρους τους, γωνιά internet στο χώρο της reception, bars κλπ, ενώ χρησιμοποιεί ανακυκλώσιμες πηγές ενέργειας.

Kalimera Village

Το πρωινό σερβίρεται καθημερινά στην ταράτσα του ξενοδοχείου με θέα το απέραντο γαλάζιο. Ο μπουφές περιλαμβάνει αρτοσκευάσματα όπως φρέσκο ψωμί, ντάκος, κουλουράκια, κέικ και διάφορα άλλα γλυκίσματα από παραδοσιακό φούρνο της περιοχής, παρασκευές φρέσκων αυγών, λαχανικά και ελιές ή πολτός ελιάς από τοπικούς παραγωγούς, ποικιλία τυριών και αλλαντικών που έχουν επιλεγεί από παραγωγούς του νησιού, φρέσκα φρούτα εποχής, φρεσκοστυμμένος χυμός πορτοκαλιού από χανιώτικες ποικιλίες, χειροποίητες μαρμελάδες, θυμαρίσιο μέλι από τα βουνά της Κρήτης, καρύδια, βιολογικές σταφίδες από την περιοχή του Ηρακλείου κ.ά.

Τέλος, αξίζει να ολοκληρώσει κανείς το πρωινό του με ζεστό φρέσκο καφέ (ελληνικό, φίλτρου ή εσπρέσσο), τσάι ή τοπικά αρωματικά φυτά και σοκολάτα.

12989

Kalimera Village

Διεύθυνση:ΠΙΣΚΟΠΙΑΝΟ
Τηλέφωνο:28970 22565
Ιστότοπος: http://kalimera-village.gr

Kalimera Village

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.