Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Kalderimi Hotel

Το Kalderimi Hotel είναι κάτι περισσότερο από ένα πολυτελές ξενοδοχείο, είναι μια ανθρωποκεντρική οικογενειακή επιχείρηση με γνώμονα την εξυπηρέτηση, την παράδοση και τον σεβασμό στον συνάνθρωπο και τη φύση.

Εδώ, οι ιδιοκτήτες έφτιαξαν ένα συγκρότημα 11 παραδοσιακών κατοικιών φιλοξενίας που καλωσορίζουν τον επισκέπτη σαν συγγενή και φίλο, και όχι με την απρόσωπη εξυπηρέτηση των μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων. Κάθε κατοικία έχει θέα στη θάλασσα και το ενετικό κάστρο της Αστυπάλαιας, λίγα μόλις μέτρα από το κέντρο του νησιού και 400 μ. από το Λιβάδι.

Kalderimi Hotel

Το πρωινό στο Kalderimi Hotel ξεκινά με άρωμα Ελλάδας…Κάθε κράτηση περιλαμβάνει παραδοσιακό χειροποίητο πρωινό, που σερβίρεται από της 8.00 έως τις 11.00 μόνο με τα φρεσκότερα και αγνότερα υλικά του τόπου.

Ενδεικτικά, μερικές από τις ημερήσιες επιλογές που έχουν οι φιλοξενούμενοί είναι αχνιστό χωριάτικο ή προζυμένιο ψωμί, σπιτικές πίτες, γλυκά του κουταλιού και μαρμελάδες ιδιοπραγωγής, κουλουράκια από αγνό παρθένο ελαιόλαδο σε παραλλαγές, πουγκιά (τυρόπιτες τηγανιού) σε διάφορες παραλλαγές, λαμπρόπιτες (τυρόπιτες φούρνου), λουκουμάδες, πορτοκαλόπιτα, ντόπια τυριά (ανθότυρο ξερό, λαδοτύρι και μυζήθρα), ρυζόγαλο από φρέσκο κατσικίσιο γάλα παραγωγής του ξενοδοχείου, φρέσκα φρούτα και λαχανικά εποχής, ομελέτες με οποιοδήποτε υλικό ζητήσει ο πελάτης, παρασκευές από αυγά κότας ελευθέρας βοσκής, φρεσκοστυμμένος χυμός πορτοκαλιού, αφεψήματα όπως τσάι του βουνού, φασκόμηλο, λουΐζα και μέντα, διάφορα είδη καφέ κ.ά.

13600

Kalderimi Hotel

Διεύθυνση:ΑΡΧΗΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑΣ
Τηλέφωνο:22430 61120
Ιστότοπος: http://www.kalderimi.gr

Kalderimi Hotel

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.