Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Kalavrita Canyon Hotel & Spa

Το Kalavrita Canyon Hotel & Spa βρίσκεται στα ιστορικά Καλάβρυτα, 14 χιλιόμετρα από το χιονοδρομικό του Χελμού. Διαθέτει 38 δωμάτια (δύο από τα οποία είναι ειδικά σχεδιασμένα για ΑμεΑ) με υψηλή αισθητική και σύγχρονες παροχές, ατμοσφαιρικό Spa, εστιατόριο όπου προσφέρεται και το πρωινό και bar όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τον καφέ ή το ποτό τους με τη συνοδεία μουσικής.

Επιπλέον, χάρη στους ευέλικτους χώρους και τον τεχνολογικό εξοπλισμό του, το ξενοδοχείο υποστηρίζει επαγγελματικές, επιστημονικές και κοινωνικές εκδηλώσεις, συνέδρια και εταιρικές συναντήσεις έως 350 ατόμων.

Kalavrita Canyon Hotel & Spa

Το πρωινό του Kalavrita Canyon Hotel & Spa, προσφέρεται καθημερινά στο εστιατόριο Monastery και ξεχωρίζει για τη μεγάλη του ποικιλία σε παραδοσιακά εδέσματα!

Προσφέρονται ελληνικός καφές Λουμίδης, τσάι Χελμού, φυσικός χυμός από πορτοκάλια Αχαΐας, σούπα τραχανά, ποικιλία αρτοσκευασμάτων, ξανθή σταφίδα Κορίνθου, καρύδια Καλαβρύτων, κέικ σε διάφορες γεύσεις, παρθένο ελαιόλαδο από την Κορώνη Μεσσηνίας και ελιές Καλαμών, μέλι Αχαΐας, διάφορες μαρμελάδες και γλυκά του κουταλιού Καλαβρύτων κ.ά.

Ακόμη, το μενού περιλαμβάνει πρόβειο βούτυρο, φέτα και γιαούρτι Καλαβρύτων, αλλαντικά, ποικίλες παρασκευές αυγών, φρέσκα λαχανικά και φρούτα εποχής, αλλά και διάφορες αλμυρές και γλυκές πίτες, καθώς και γλυκά (μπουγάτσα, λουκουμάδες, ρυζόγαλο, ραβανί, πάστα φλώρα κλπ)..

14746

Το Ελληνικό Πρωινό του ξενοδοχείου ενδεικτικά περιλαμβάνει:

Φέτα
Ανθότυρο
Λουκάνικα Χωριάτικα
Γιαούρτι Παραδοσιακό
Μέλι Πεύκου (Πευκόμελο)
Μαρμελάδα Φράουλα
Γλυκό κουταλιού Τριαντάφυλλο
Τυρόπιτα
Κουλουράκια Μούστου
Παξιμάδια Κριθαρένια (Κρίθινα)
Ψωμί Χωριάτικο Λευκό
Ελιές Μαύρες
Σταφύλια
Τσάι Βουνού (Μαλοτήρα, Καλοκοιμιθιά)
Ελληνικός καφές

Kalavrita Canyon Hotel & Spa

Διεύθυνση:ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ & ΣΚΑΛΤΣΑ
Τηλέφωνο:26920 22004
Ιστότοπος: http://www.kalavritacanyon.gr

Kalavrita Canyon Hotel & Spa

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.