Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Ιonian Theoxenia

Το τεσσάρων αστέρων Ιonian Theoxenia, υποδέχεται τους φιλοξενούμενούς του στην παραλία του Καναλίου, εκεί όπου το λευκό και το μπεζ της πέτρας, το γαλάζιο του Ιονίου και το πράσινο της φύσης συναντιούνται με τις σύγχρονες ανέσεις και την άψογη εξυπηρέτηση! Παράλληλα, παρακινεί τους επισκέπτες του να περάσουν μοναδικές στιγμές στους χώρους άθλησης, την πισίνα και το εξωτερικό open bar, αλλά και να εξερευνήσουν τις παραλίες του Ιονίου, τους αρχαιολογικούς χώρους της Νικόπολης και της Κασσώπης, το Ζάλογγο και τις εκβολές του Αχέροντα!

Ιonian Theoxenia

Καθημερινά, στην ηλιόλουστη αίθουσα του πρωινού σερβίρεται ένας πλούσιος πρωινός μπουφές που περιλαμβάνει φρέσκα προϊόντα, τα οποία προέρχονται κυρίως από ντόπιους παραγωγούς.

Μεταξύ άλλων, προσφέρονται διάφορα είδη φρέσκου ψωμιού, παρασκευές αυγών ελευθέρας βοσκής, σπιτικές μαρμελάδες, φρέσκα κέικ, τοπικό μέλι, γιαούρτι, ελιές σε ελαιόλαδο, φέτα τοπικής παραγωγής, παραδοσιακά εδέσματα όπως τραχανάς, ηπειρώτικες πίτες, φασόλια (μαυρομάτικα ή μπαρμπούνια) και τηγανίτες, αλλά και φρέσκα φρούτα και λαχανικά, ποικιλία τσαγιών και ελληνικός καφές που φτιάχνεται παραδοσιακά σε μπρίκι.

14296

Ιonian Theoxenia

Διεύθυνση:ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΝΑΛΙΟΥ
Τηλέφωνο:26820 51860
Ιστότοπος: http://www.ioniantheoxenia.gr/

Ιonian Theoxenia

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.