Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Ionia Suites

Το ξενοδοχείο Ionia Suites βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία, μόλις λίγα βήματα από την αμμώδη παραλία του Ρεθύμνου. Τα πολυτελή διαμερίσματα-σουίτες δημιουργούν μια εξαιρετική βάση για να εξερευνήσει κανείς την πόλη. Οι παροχές του ξενοδοχείου συμβάλλουν στην ικανοποίηση κάθε ιδιαίτερης ανάγκης των επισκεπτών με ξεχωριστή φροντίδα. Το ξενοδοχείο προσφέρει ποιοτικές και αναβαθμισμένες υπηρεσίες στους πελάτες, ενώ οι αριστοκρατικοί χώροι της υποδοχής, το άρτια εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό και οι προσεγμένοι εσωτερικοί και εξωτερικοί χώροι, συμβάλλουν στη δημιουργία αξέχαστων αναμνήσεων!

Ionia Suites

Στο ξενοδοχείο Ionia Suites μπορεί κανείς να ξεκινήσει την ημέρα του με ένα υγιεινό και γεμάτο ενέργεια πρωινό που σερβίρεται καθημερινά από τις 07.30 έως τις 10.30 π.μ. και περιλαμβάνει προϊόντα που διαλέγονται με ιδιαίτερη προσοχή από ντόπιους κρητικούς παραγωγούς.

Στο πρωινό προσφέρονται πλήθος από ποικιλίες ψωμιών και άλλων αρτοσκευασμάτων (παξιμάδια, κέικ, παραδοσιακά κουλουράκια κλπ), παραδοσιακές χειροποίητες πίτες ταψιού (όπως τυρόπιτες, σπανακόπιτες και η φημισμένη σφακιανόπιτα) και γνήσιο κρητικό θυμαρίσιο μέλι από τα ορεινά χωριά του Αμαρίου και του Μυλοποτάμου που συνδυάζεται εξαιρετικά με το ταχίνι βιολογικής καλλιέργειας.

Κεντρική θέση στον μπουφέ, κατέχουν ακόμα το κρητικό ελαιόλαδο, οι ελιές, τα γαλακτοκομικά προϊόντα (όπως η παραδοσιακή γραβιέρα και το ρυζόγαλο), η μεγάλη ποικιλία αλλαντικών (χωριάτικα λουκάνικα, απάκι κ.ά.) και οι άφθονες παρασκευές χωριάτικων αυγών από κότες ελευθέρας βοσκής. Επιπλέον, προσφέρονται μαρμελάδες, γλυκά του κουταλιού, δημητριακά, ξηροί καρποί, αποξηραμένα ή φρέσκα φρούτα, φρέσκα λαχανικά, κομπόστες κ.ά.

04434

Ionia Suites

Διεύθυνση:ΓΙΑΜΠΟΥΔΑΚΗ 52
Τηλέφωνο:28310 23016
Ιστότοπος: http://www.ioniasuites.gr

Ionia Suites

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.