Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Ilia Mare

Στο Ilia Mare η εναλλαγή βουνού και θάλασσας, η δροσιά του κύματος, η υπέροχη αυλή και η μοναδική δύση του ήλιου χαρίζουν αξέχαστες εμπειρίες.

Το επιβλητικό ξενοδοχείο βρίσκεται στα Ήλια της Αιδηψού και, χτισμένο με μεράκι, συνδυάζει ιδανικά την πολυτέλεια με τον καλαίσθητο αρχιτεκτονικό ρυθμό, ξεχωρίζει για το ύφος και την ιδιαιτερότητα των στοιχείων του και εντάσσεται αρμονικά στο τοπίο. Η φιλόξενη διάθεση των ιδιοκτητών, το ατμοσφαιρικό περιβάλλον, η πληρότητα των δωματίων σε ανέσεις και η διάχυτη ομορφιά του τοπίου, εγγυώνται ανέμελες, ποιοτικές και ξεκούραστες διακοπές!

Ilia Mare

Το πρωινό στο Ιlia Mare είναι μια ιδιαίτερη εμπειρία όπου οι πεντανόστιμες σπιτικές μαρμελάδες, τα γλυκά του κουταλιού (φτιαγμένα από τα φρούτα του αγροκτήματος) και οι πίτες της μαμάς με γάλα και αυγά από την οικογενειακή φάρμα, προσφέρουν την πιο γευστική και θρεπτική καλημέρα. Την τέχνη και το μεράκι που κρύβει κάθε μία τις συνταγές του πρωινού, τονίζει με μοναδικό τρόπο το αγνό παρθένο ελαιόλαδο παραγωγής των ιδιοκτητών του ξενοδοχείου που ανεβάζει την ποιότητα της γεύσης σε νέα επίπεδα, ενώ η λιρόπιτα (γλυκιά κολοκυθόπιτα), η γαλατόπιτα, οι ομελέτες, τα φρούτα, το γάλα, τα αυγά, ο αρωματικός καφές και τα αφεψήματα από βότανα της περιοχής είναι μόνο μερικές από τις γεύσεις που υπόσχονται να δώσουν σε κάθε μέρα ένα υπέροχο ξεκίνημα. Εξάλλου, εφόσον το πρωινό είναι το σημαντικότερο γεύμα της ημέρας, γιατί να μην είναι και το γευστικότερο;

14424

Ilia Mare

Διεύθυνση:ΗΛΙΑ ΑΙΔΗΨΟΥ
Τηλέφωνο:22260-60551
Ιστότοπος: http://www.ilia-mare.gr

Ilia Mare

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.