Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Ikion Eco

Το Ikion Eco είναι ένα πράσινο ξενοδοχείο χτισμένο στο οικολογικότερο νησί της Ελλάδος, την Αλόννησο. Βρίσκεται στο Πατητήρι, 500 μέτρα από το λιμάνι και 200 μέτρα από την παραλία Ρουσούμ Γιαλός.

Λειτουργεί από το 1990 και ανακαινίστηκε πλήρως το 2011, υιοθετώντας αυστηρές κατευθυντήριες γραμμές πράσινου ξενοδοχείου, ώστε να εξασφαλισθεί ένα ασφαλές μη τοξικό και ενεργειακά αποδοτικό περιβάλλον για τους πελάτες του. Διαθέτει 8 δωμάτια και 4 σουίτες που χαρακτηρίζονται από υψηλή αισθητική και διακριτική πολυτέλεια, ώστε να ικανοποιούν και τον πλέον απαιτητικό πελάτη.

Ikion Eco

Το πρωινό στο Ikion Eco είναι μια ολόκληρη τελετουργία, μιας και ο πελάτης μπορεί να επιλέξει από ένα τεράστιο μενού το προηγούμενο βράδυ αποφασίζοντας την ώρα ώστε να του σερβιριστεί φρέσκο και ζεστό. Μπορεί παράλληλα να επιλέξει αν θα το γευτεί στην μικρή αυλή κάτω από την τεράστια λεμονιά, στον όμορφο κήπο ή ακόμα και στο μπαλκόνι του δωματίου του.

Το πρωινό ετοιμάζεται κάθε μέρα με μεράκι, φροντίδα και προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια. Φρεσκοστυμμένος χυμός πορτοκαλιού και σπιτική λεμονάδα, όπως και κάθε είδους καφές ή ροφήματα είναι στην ημερήσια διάταξη. Χωριάτικο ψωμί ή ολική άλεσης, σπιτικό κέικ, μηλόπιτα, τηγανίτες με μέλι, αλμυρές πίτες με χειροποίητο ανοιγμένο φύλλο, γαλατόπιτα με φρέσκο γάλα, χειροποίητες βιολογικές μαρμελάδες και γλυκά του κουταλιού από τα δέντρα του κήπου, παρασκευές φρέσκων αυγών, δημητριακά με φρέσκο γάλα ή στραγγιστό γιαούρτι από τη Θεσσαλία, ρυζόγαλο με φρέσκο κατσικίσιο γάλα, είναι μόνο μερικές από τις επιλογές του πρωινού!

09556

Ikion Eco

Διεύθυνση:ΠΑΤΗΤΗΡΙ ΑΛΟΝΝΗΣΟΥ
Τηλέφωνο:24240 66360
Ιστότοπος: http://www.ikion.com

Ikion Eco

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.