Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Iberostar Creta Panorama & Mare

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα Iberostar Creta Panorama & Mare βρίσκεται σε ένα ιδανικό περιβάλλον πάνω στη θάλασσα, 18 χλμ. ανατολικά του Ρεθύμνου και 3 χλμ. από τον γραφικό Πάνορμο.

Διαθέτει μοναδική ατμόσφαιρα που θυμίζει παραδοσιακό κρητικό χωριό, πιστοποιητικά όπως το Green Key και το ISO 14001, παραλίες με Γαλάζια Σημαία και δυνατότητα για πολλές δραστηριότητες. Ακόμη, διαθέτει 454 δωμάτια στο κεντρικό κτίριο ή στα bungalows που καλύπτουν κάθε ανάγκη, 4 εξωτερικές πισίνες και μία εσωτερική, 4 bars, δύο εστιατόρια, ένα snack bar/ταβέρνα και ένα εξαιρετικό προσωπικό.

Iberostar Creta Panorama & Mare

Το Iberostar Creta Panorama προσφέρει μέσα από το πλούσιο πρωινό του, μια ποικιλία από τοπικά εδέσματα και προϊόντα στην ειδική γωνιά του κεντρικού εστιατορίου, με την ονομασία Cretan Diet Ida Mountain.

Κατ’ αυτόν τον τρόπο, προσφέρονται παραδοσιακά αρτοσκευάσματα (όπως προζυμένιο ψωμί από τον φούρνο, παξιμάδια με ξυσμένη βιολογική τομάτας και εξαιρετικά παρθένοελαιόλαδο), σπιτικές και χειροποίητες μαρμελάδες, γλυκά του κουταλιού, τοπικά τυριά από τυροκομικές επιχειρήσεις της περιοχής (γραβιέρα, τυρομάλαμα, φρέσκο ανθότυρο, ξινομυζήθρα), ντόπιο πρόβειο γιαούρτι, αλλαντικά από τοπικούς παραγωγούς (καπνιστή πανσέτα, ξυδάτα λουκάνικα και λούντζα με κρεμμύδι) και, φυσικά, μια μεγάλη ποικιλία σε ελιές από όλη την Ελλάδα!

Άλλες Δραστηριότητες που Σχετίζονται με τη Γαστρονομία

Στην ευρύτερη περιοχή που βρίσκεται το ξενοδοχείο, προσφέρεται μια σειρά γαστρονομικών δραστηριοτήτων όπως ημερίδες για την κρητική διατροφή στο Κέντρο Κρητικής Γαστρονομίας Αργυρούπολης, επισκέψεις σε τοπικά οινοποιεία και κοντινά παραδοσιακά χωριά κλπ.

Εντός του ξενοδοχείου υπάρχει εστιατόριο με ελληνική κουζίνα και διοργανώνονται βραδιές BBQ. Επιπλέον, κάποια από τα λαχανικά που χρησιμοποιούνται προέρχονται από τα ιδιόκτητα κτήματα της επιχείρησης.

10782

Το Ελληνικό Πρωινό του ξενοδοχείου ενδεικτικά περιλαμβάνει:

Φέτα
Γραβιέρα Κρήτης (ΠΟΠ)
Απάκι
Γιαούρτι Πρόβειο
Μέλι Θυμαρίσιο
Μαρμελάδα Φράουλα
Ξεροτήγανα
Μαραθοπιτάκια
Κουλουράκια Κανέλας
Παξιμάδια Κριθαρένια (Κρίθινα)
Ψωμί Ολικής Αλέσεως
Ελιές Καλαμών
Πορτοκάλια
Δίκταμο (Έρωντας)
Ελληνικός καφές

Iberostar Creta Panorama & Mare

Διεύθυνση:ΠΑΝΟΡΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ
Τηλέφωνο:28340 51502
Ιστότοπος: http://www.iberostar.com

Iberostar Creta Panorama & Mare

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.