Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Highbeach

Το ξενοδοχείο Highbeach βρίσκεται στην παραλία των Μαλίων, απέναντι από το νησάκι του Αφέντη Χριστού και δίπλα στον κεντρικό εμπορικό δρόμο. Πλήρως ανακαινισμένο το 2006-2007 και με την προσθήκη 15 λουξ δωματίων το 2014, προσφέρει στους πελάτες ευχάριστη διαμονή και τη διάσημη ελληνική φιλοξενία.

Διαιρεμένο σε έξι διώροφα κτήρια, διαθέτει 102 δωμάτια, δύο μπαρ (στο κεντρικό λαμβάνουν χώρα διάφορες εκδηλώσεις), δύο εστιατόρια, αίθουσα spa, 3 πισίνες γλυκού νερού, αίθουσα χορού, γυμναστήριο, αθλητικές δραστηριότητες, παιδική χαρά, ιδιόκτητο εκκλησάκι και παραλία με χρυσή αμμουδιά!

Highbeach

Το ξενοδοχείο Highbeach διαθέτει πρωινό μπουφέ με μεγάλη ποικιλία παραδοσιακών εδεσμάτων. Συγκεκριμένα, τις εντυπώσεις κερδίζουν η γωνιά του άρτου (περιλαμβάνει χωριάτικη φρατζόλα από σιτάρι, προζύμι από πετρόμυλο, σικάλεως και πολύσπορο), τα φρεσκοκομμένα φρούτα και η φρουτοσαλάτα, τα φρέσκα λαχανικά από τον κήπο του ξενοδοχείου ή από ντόπιο προμηθευτή, οι παρασκευές αυγών, ο κρητικός ντάκος με μανούρι, η αφθονία σε τυριά και αλλαντικά, η σούπα από ξυνόχοντρο, οι ελιές και το ελαιόλαδο, οι διάφορες πίτες (όπως η παραδοσιακή μπουγάτσα και η μηλόπιτα), τα κέικ, ο χαλβάς, το μέλι, η αφθονία σε μαρμελάδες και γλυκά του κουταλιού κ.ά.

Επίσης, ξεχωριστή θέση στον μπουφέ, κατέχουν οι χυμοί και τα ζεστά ροφήματα, που περιλαμβάνουν ελληνικό καφέ στη χόβολη, μείγμα κρητικών βοτάνων και αρωματικών χόρτων και πολλά ακόμη, που σε συνάρτηση με το χαμόγελο και τη ζεστή καλημέρα από τον σερβιτόρο, προδιαθέτουν τον πελάτη για μια όμορφη ημέρα.

12569

Highbeach

Διεύθυνση:Αλμυρόλακος Μάλια Ηρακλείου
Τηλέφωνο:28970 32783
Ιστότοπος: http://www.highbeach.gr

Highbeach

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.