Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Helona Resort

Χτισμένο στην Καρδάμαινα της Κω, σε μία ήρεμη πλαγιά που κατηφορίζει μαλακά προς τη θάλασσα, το Helona Resort μοιάζει να έχει φωλιάσει μέσα σε ένα περιβάλλον γεμάτο ελληνική βλάστηση και τρεχούμενα νερά. H εντυπωσιακή αρχιτεκτονική του συνδυάζει τα παραδοσιακά αιγαιοπελαγίτικα στοιχεία με την ιταλική αρχιτεκτονική κληρονομιά των Δωδεκανήσων και με αναφορές στα προϊστορικά παλάτια της Κνωσού. Τρούλοι, φυσικά υλικά, μεγάλες βεράντες, γήινα χρώματα, άπλετο φως, πολυτελείς χώροι διαμονής και είκοσι μία συνολικά πισίνες, συνθέτουν μία όαση ηρεμίας, άνεσης και ομορφιάς.

Helona Resort

Καθημερινά στο εστιατόριο του ξενοδοχείου σερβίρονται διάφορα αρτοσκευάσματα και ειδικά ψωμί ζέας. Επίσης, υπάρχουν φρέσκα φρούτα και φρουτοσαλάτες, γαλακτοκομικά προϊόντα (γιαούρτι από την Κω, ανθότυρο, τοπικό κρασοτύρι της πόσας κτλ), παρασκευές αυγών με βάση συνταγές από όλη την Ελλάδα, αλλαντικά, διάφορες πίτες (λαμπρόπιτα της Κω κλπ), θυμαρίσιο μέλι από την Κέφαλο της Κω, γλυκά του κουταλιού, διάφορα γλυκά (μαγειριά της Κω, μπουγάτσα, χαλβάς κ.ά.) πλιγούρι και ροφήματα κλπ.

Καθημερινά οι ιδιοκτήτες φροντίζουν ώστε μέσα από το πρωινό οι επισκέπτες να ενσωματώνονται στην τοπική γαστρονομία, ενισχύοντας έτσι και την τοπικά οικονομία του νησιού και δίνοντας στον καθένα την ευκαιρία να αντιληφθεί τη γαστρονομική μοναδικότητα του τόπου.

Άλλες Δραστηριότητες που Σχετίζονται με τη Γαστρονομία

Παρουσία του ξενοδοχείου Helona Resort στην Δεύτερη Τοπική Έκθεση τοπικών Παραγωγών και Προϊόντων στην Καρδάμαινα της Κω.

14420

Το Ελληνικό Πρωινό του ξενοδοχείου ενδεικτικά περιλαμβάνει:

Φέτα
Λαδοτύρι Μυτιλήνης (ΠΟΠ)
Χοιρινή Ωμοπλάτη
Γιαούρτι Στραγγιστό
Μέλι Άνθεων
Μαρμελάδα Φράουλα
Γλυκό κουταλιού Κεράσι
Μπουγάτσα
Κουλουράκια Κανέλας
Παξιμάδια Κριθαρένια (Κρίθινα)
Ψωμί Ολικής Αλέσεως
Ελιές Καλαμών
Καρπούζι
Τσάι Ολύμπου
Ελληνικός καφές

Helona Resort

Διεύθυνση:ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑ
Τηλέφωνο:22420 45041
Ιστότοπος: http://www.helona-resort.com/

Helona Resort

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.