Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Helena

Το ΕΛΕΝΑ είναι ένα πρόσφατα ανακαινισμένο και ριζικά ανανεωμένο ξενοδοχείο Γ΄ κατηγορίας, στην καρδιά του εμπορικού κέντρου της Λάρισας. Η προνομιακή του θέση, δίπλα στις πιο κεντρικές πλατείες της πόλης, δίνει τη δυνατότητα άμεσης πρόσβασης σε οποιοδήποτε σημείο της Λάρισας. Παράλληλα, το ξενοδοχείο διαθέτει ειδικά διαμορφωμένο και στεγασμένο χώρο για τα αυτοκίνητα των επισκεπτών.

Η ιδιαίτερη ατμόσφαιρα, το προσεγμένο περιβάλλον,το τζάκι του ξενοδοχείου, αλλά και το διακριτικό service καθιστούν το ΕΛΕΝΑ ιδανική επιλογή για κάθε επιχειρηματική συνάντηση.

Helena

Το πρωινό του ξενοδοχείου Έλενα, έχει έντονη τη γεύση της παράδοσης. Αξίζει να δοκιμάσει κανείς τραχανά με γάλα από τον Όλυμπο, αλλαντικά και χωριάτικα λουκάνικα Καρδίτσας, γιαούρτι, φέτα και νιβατό από την Ελασσόνα, κασέρι από τα Τρίκαλα, μήλα από την Αγιά, κισσαβίτικα κάστανα, χαλβά Φαρσάλων, αλλά και χαλβά με ταχίνι.

Οι επισκέπτες του πρωινού μπουφέ δεν πρέπει να παραλείψουν τα πεντανόστιμα λουκούμια, το ρυζόγαλο, τις τηγανίτες με μέλι και καρύδια, τα γλυκά του κουταλιού, τους ξηρούς καρπούς, τα φρούτα και τις παραδοσιακές πίτες. Όλα από τη Θεσσαλική γη και τους φιλόξενους ανθρώπους της που περιμένουν με χαρά τους επισκέπτες να τους υποδεχτούν και να τους παρουσιάσουν με περηφάνια την γαστρονομική παράδοση της περιοχής.

03081

Helena

Διεύθυνση:28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 13
Τηλέφωνο:2410 287461
Ιστότοπος: http://www.helena.gr/en/

Helena

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.