Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Grikos Hotel & Apartments

Το παραδοσιακό ξενοδοχείο Γροίκος βρίσκεται τον μαγευτικό κόλπο του Γροίκου, στη νοτιοανατολική πλευρά της Πάτμου, μόλις 20 μέτρα από την ομώνυμη βραβευμένη παραλία, προσφέροντας άνετη διαμονή και συνδυάζοντας την παραδοσιακή τοπική αρχιτεκτονική με την οικογενειακή και φιλική ατμόσφαιρα.

Από την καλαίσθητα διακοσμημένη ταράτσα του, στην οποία έχουν πρόσβαση οι επισκέπτες καθόλη την διάρκεια της ημέρας, μπορεί κανείς να απολαύσει την πανοραμική θέα του κόλπου και τα καταγάλανα νερά του Αιγαίου, ενώ τους θερινούς μήνες διοργανώνονται διάφορες εκδηλώσεις πολιτιστικού χαρακτήρα και παραδίδονται μαθήματα ελληνικών παραδοσιακών χορών.

Grikos Hotel & Apartments

Καθημερινά στο roof garden του ξενοδοχείου Γροίκος σερβίρεται πρωινός μπουφές, ο οποίος αποτελείται από τοπικά προϊόντα και χειροποίητα εδέσματα, παρασκευασμένα από τη βραβευμένη για τα γλυκά της ιδιοκτήτρια, κα Μαρουσώ. Κάθε πρωί στον μπουφέ προσφέρεται χειροποίητο ψωμί ζυμωμένο από την οικοδέσποινα, συνοδευόμενο από τέσσερις ποικιλίες σπιτικών μαρμελάδων που η ίδια προετοιμάζει κατά τους καλοκαιρινούς μήνες για τους επισκέπτες της. Επιπλέον, ο μπουφές του ξενοδοχείου περιλαμβάνει τις γνωστές παραδοσιακές στρογγυλές τυρόπιτες της Πάτμου, παρασκευασμένες από ντόπια τυριά του νησιού, ενώ τις σπιτικές γεύσεις συμπληρώνουν το χειροποίητο γιαούρτι και τα φρέσκα φρούτα (σύκα και φραγκόσυκα).

Οι ιδιοκτήτες δεν αφήνουν κανέναν επισκέπτη να αναχωρήσει χωρίς να γευτεί τον ελληνικό παραδοσιακό καφέ, συνοδευόμενο από χειροποίητο γλυκό κουταλιού και ένα μικρό βάζο σπιτικής μαρμελάδας που θα τον ταξιδεύει νοερά πίσω στο νησί και στο ξενοδοχείο Γροίκος.

05734

Grikos Hotel & Apartments

Διεύθυνση:Γροίκος Πάτμος
Τηλέφωνο:22470 31167, 31294 // 6977236030
Ιστότοπος: http://www.grikos.gr

Grikos Hotel & Apartments

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.