Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Grecotel Eva Palace

Το ξενοδοχείο πέντε αστέρων, Grecotel Eva Palace, βρίσκεται στη χερσόνησο του Κομμένου, ένα από τα πιο ρομαντικά σημεία της Κέρκυρας, αλλά και ολόκληρου του Ιονίου!

Μόλις 10 χλμ. από την πόλη της Κέρκυρας, αποτελεί ιδανικό καταφύγιο για ζευγάρια όλων των ηλικιών! Τα κρεβάτια με ουρανό, τα αρωματικά κεριά, ο απαλός φωτισμός και οι διακριτικές μυρωδιές φρέσκων λουλουδιών δημιουργούν μια αίσθηση ρομαντισμού και οικειότητας, ενώ το ειδυλλιακό σκηνικό συμπληρώνουν οι υπέροχοι κήποι, τα γραφικά μονοπάτια, οι καταγάλανες πισίνες και η φημισμένη γκουρμέ κουζίνα της Grecotel!

Grecotel Eva Palace

Καθημερινά στο κεντρικό εστιατόριο Mediterraneo του Grecotel Eva Palace οι φιλοξενούμενοι μπορούν να απολαύσουν εναν πλούσιο μπουφέ με τις τοπικές Ελληνικές συνταγές να έχουν την τιμητική τους.

Το πρωινό περιλαμβάνει πέντε είδη ψωμιού, διάφορα κουλούρια και κριτσίνια, φρέσκα και αποξηραμένα φρούτα, χυμούς, σαλάτες, γαλακτοκομικά (πέντε είδη τυριών καθημερινά με την πλειοψηφία να είναι Ελληνικά όπως φέτα, γραβιέρα , μανούρι και ανθότυρο κ.ά., τρία είδη γιαουρτιού συμπεριλαμβανομένου του Κερκυραικού πρόβειο γιαουρτιού και γάλα), τοπικά αλλαντικά όπως το γνωστό Κερκυραικό Νούμπουλο, επτά διαφορετικές παρασκευές αυγών, διάφορες Ελληνικές παραδοσιακές πίτες, ποικιλία μαρμελάδων, βιολογικό μέλι ανθέων από την Μελισσοκομική Κερκύρας, ποικιλία ελιών και παρθένου ελαιόλαδου από την φάρμα της Agreco, δημητριακά, κομπόστες, άφθονα γλυκά (όπως λουκουμάδες, καλιτσούνια, μυζιθροπιτάκια, γαλατόπιτα, καρυδόπιτα και ρυζόγαλο) κ.ά.

Τον πρωινό μπουφέ συμπληρώνει η παραδοσιακή Ελληνική γωνιά με παραδοσιακά γλυκά του κουταλιού όπως το γλυκό Κουμ Κουάτ, τοπικά προϊόντα, τσάι, παραδοσιακό ελληνικό καφέ στην χόβολη και διάφορα τοπικά ροφήματα, όπως χαμομήλι, τσαί του βουνού και σαρανταδέντρι.

03774

Grecotel Eva Palace

Διεύθυνση:ΚΟΜΕΝΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Τηλέφωνο:26610 90003
Ιστότοπος: http://www.grecotel.com

Grecotel Eva Palace

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.