Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Grecotel Daphnila Bay Thalasso

Το Grecotel Daphnila Bay Thalasso βρίσκεται στα Κάτω Κορακιανά της Κέρκυρας, μέσα σε μία μαγευτική τοποθεσία με λουλουδόκηπους, ελαιόδεντρα και εξωτικούς φοίνικες που αγκαλιάζουν την παραλία Διαθέτει πανέμορφη ιδιωτική παραλία που είναι ιδανική για παιδιά, πολλές πισίνες, οικογενειακά δωμάτια και bungalows, εστιατόρια, αλλά και δυνατότητα για διάφορες αθλητικές δραστηριότητες.

Grecotel Daphnila Bay Thalasso

Έχοντας ως γνώμονα την προώθηση των ελληνικών προϊόντων και του ελληνικού τρόπου ζωής, η Grecotel βασίζει τη λειτουργία των επισιτιστικών της τμημάτων πάνω στην ελληνική διατροφή. Όπως και σε όλα τα γεύματα, έτσι και στο πρωινό, διατίθενται προϊόντα και συνταγές που παράγονται στην Κέρκυρα, αλλά και στη βραβευμένη οργανική φάρμα του ομίλου στο Ρέθυμνο Κρήτης, όλα ετοιμασμένα από το έμπειρο προσωπικό του ξενοδοχείου.

Στον πρωινό μπουφέ του Grecotel Daphnila Bay Thalasso, οι επισκέπτες συναντούν φρεσκοφουρνισμένα ψωμιά, φρέσκα φρούτα, βότανα και λαχανικά από τον κήπο και το θερμοκήπιο του ξενοδοχείου, παρασκευές γαλακτοκομικών και αυγών, κερκυραϊκά αλλαντικά, γλυκές και αλμυρές πίτες, παστελομπουκιές, μαρμελάδες με κομμάτια φρούτων, γλυκά κουταλιού, καθώς και ροφήματα όπως σαρανταδένδρι και ελληνικός καφές στη χόβολη.

Άλλες Δραστηριότητες που Σχετίζονται με τη Γαστρονομία

Το ξενοδοχείο συμμετέχει ενεργά στη ”Ρωσική Εβδομάδα” που πραγματοποιείται στην Κέρκυρα από το 2002, ενώ διοργανώνει μαθήματα μαγειρικής και οινολογίας, καθώς και εκπαιδευτικούς περιπάτους στους κήπους του. Επιπλέον, στηρίζει τα συσσίτια της τοπικής μητρόπολης και το τοπικό παράρτημα του ”Χαμόγελου του Παιδιού”.

04755

Grecotel Daphnila Bay Thalasso

Διεύθυνση:ΔΑΦΝΙΛΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Τηλέφωνο:26610 90320
Ιστότοπος: http://www.daphnilabay.com/

Grecotel Daphnila Bay Thalasso

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.