Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Grecotel Creta Palace

Το Grecotel Creta Palace είναι αναμφίβολα ένας επίγειος παράδεισος σε μια υπέροχη αμμουδιά που αποπνέει πολυτέλεια και προσφέρει απαράμιλλο σέρβις στον προάστιο Μισίρια του Ρεθύμνου. Το ξενοδοχείο αποτελείται από 335 δωμάτια, σουίτες, οικογενειακά μπανγκαλόου και βίλες με ιδιωτική πισίνα πάνω στη θάλασσα.

Διαθέτει αρκετά αρκετά επισιτιστικά τμήματα (4 εστιατόρια, μπαρ παραλίας και καφενείο), παραλία βραβευμένη με Γαλάζια Σημαία, πισίνες, άφθονες δραστηριότητες και παροχές για τους μικρούς φίλους, εκκλησία, beauty spa, μαγαζιά, αθλητικές εγκαταστάσεις και πολλές ακόμη υπηρεσίες και παροχές.

Grecotel Creta Palace

Στο Creta Palace προσφέρεται ένα υγιεινό, εύγευστο και κυρίως παραδοσιακό κρητικό πρωινό, όπου τα παξιμάδια, τα κουλούρια, η γραβιέρα, το μέλι, η μυζήθρα, οι παραδοσιακές μαρμελάδες, το ελαιόλαδο, οι παραδοσιακές πίτες, τα ξεροτήγανα, τα τοπικά γλυκά, οι χυμοί, τα αφεψήματα από βότανα και τα υπόλοιπα παραδοσιακά είδη έχουν τη δική τους, ξεχωριστή, θέση.

Οι πρώτες ύλες προέρχονται από, προσεκτικά διαλεγμένους, Κρητικούς προμηθευτές, ώστε να προσφέρεται ό,τι πιο αγνό και αυθεντικό, ενώ ένα μεγάλο μέρος από τα προϊόντα έρχεται από την φάρμα Agreco, ιδιοκτησίας του ομίλου Δασκαλαντωνάκη, στο Άδελε Ρεθύμνης, όπου παράγονται ελαιόλαδο, κρασί, ρακή, σταφίδες, μαρμελάδες και γλυκά του κουταλιού, σύμφωνα με τις υψηλότερες ευρωπαϊκές προδιαγραφές.

Σκοπός του Creta Palace είναι το πρωινό να αποτελέσει ένα ταξίδι στην Κρήτη, αλλά και σε όλη την Ελλάδα, με αρώματα, γεύσεις και εικόνες, ώστε όλοι οι φιλοξενούμενοι να ζήσουν την εμπειρία ενός αυθεντικού Ελληνικού Πρωινού.

08347

Grecotel Creta Palace

Διεύθυνση:ΠΛΑΤΑΝΕΣ
Τηλέφωνο:28310 55181
Ιστότοπος: http://www.grecotel.com/

Grecotel Creta Palace

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.