Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Grecotel Corfu Imperial

Το μαγευτικό Corfu Imperial αποτελεί το πετράδι του στέμματος της Grecotel! Είναι χτισμένο σε κατάφυτη ιδιωτική χερσόνησο με ιδιόκτητο νησάκι, 10 χλμ. από την ονειρική πόλη της Κέρκυρας, ανάμεσα σε ελιές και κυπαρίσσια, όπου μπορεί κανείς να επιλέξει τα Palazzo και τις Dream Villa Corfu.

Διαθέτει τρεις αμμώδεις παραλίες, ολοκαίνουριες Penthouse οικογενειακές σουίτες με θέα στο Ιόνιο, έξι εστιατόρια και μπαρ, αριστοκρατικά σαλόνια, πισίνες, ηλιόλουστες βεράντες, τη Grecoland με παιχνίδια περιπέτειας, το Tasty Corner με δωρεάν γεύματα για τα παιδιά, το Elixir Beauty Spa κλπ.

Grecotel Corfu Imperial

Καθημερινά, στο κεντρικό εστιατόριο Mon Repos, οι φιλοξενούμενοι μπορούν να απολαύσουν ένα πλούσιο μπουφέ πρωινού βασισμένο σε φρέσκες πρώτες ύλες από την περιοχή, αλλά και από την υπόλοιπη Ελλάδα!

Οι γωνιές των σπιτικών προϊόντων δίνουν στους φιλοξενούμενους την επιλογή να δοκιμάσουν αφράτο, φρεσκοζυμωμένο ψωμί, σε συνδυασμό με το κερκυραϊκό βούτυρο και τις χειροποίητες μαρμελάδες, τα τοπικά κερκυραϊκά βότανα (χαμομήλι, λουίζα, τσάι βουνού), τα ντόπια βιολογικά αυγά και γενικά μια μεγάλη ποικιλία τοπικών προϊόντων.

Το σκηνικό του Ελληνικού Πρωινού συμπληρώνουν οι φρέσκοι χυμοί φρούτων, οι λουκουμάδες, τα πιτάκια και όλες οι υπόλοιπες ποιοτικές και λαχταριστές επιλογές που σε συνδυασμό με την κερκυραϊκή φιλοξενία μυούν τους επισκέπτες στην ελληνική κουζίνα και τις αυθεντικές ελληνικές γεύσεις!

04501

Grecotel Corfu Imperial

Διεύθυνση:ΚΟΜΜΕΝΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Τηλέφωνο:26610 88400
Ιστότοπος: http://www.corfuimperial.com

Grecotel Corfu Imperial

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.