Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Grand Bay Beach Resort

Το Grand Bay Beach Resort βρίσκεται ακριβώς πάνω στην παραλία του γραφικού Κολυμπαρίου, μέσα σε τοπία απαράμιλλης ομορφιάς και οικισμούς που διατηρούν τον παραδοσιακό κρητικό χαρακτήρα τους, 23 χλμ. από τα Χανιά.

Το ξενοδοχείο διαθέτει δωμάτια και οι σουίτες με μια πληθώρα ανέσεων, διακόσμηση που αντανακλά την απλή κομψότητα της Μεσογείου, ιδιωτική παραλία (βραβευμένη με Γαλάζια Σημαία), πιστοποίηση “Green Key” για τις περιβαλλοντικές πολιτικές του, τρεις πεντακάθαρες πισίνες γλυκού νερού (μία παιδική). lobby bar και pool bar και ένα φιλικό και εγκάρδιο προσωπικό!

Grand Bay Beach Resort

Το πρωινό του ξενοδοχείου αποτελείται από μπουφέ βασισμένο σε ότι καλό και θρεπτικό παράγει η κρητική γη!

Μεταξύ άλλων, προσφέρονται παραδοσιακά αρτοσκευάσματα (ψωμιά, κουλούρια, παξιμάδια από τον φούρνο της γειτονιάς κλπ), διάφορα ελληνικά γαλακτοκομικά (φέτα, κρητική γραβιέρα, κασέρι, ανθότυρο και γιαούρτι) και αλλαντικά (χωριάτικα λουκάνικα και απάκι), αγνό μέλι από τοπικούς παραγωγούς, διάφορα είδη ελιάς, παραδοσιακές κρητικές πίτες, καλιτσούνια σε διάφορες παραλλαγές, τοπικά γλυκά και πολλά ακόμη εκλεκτά προϊόντα της Κρήτης.

Ξεχωρίζουν ακόμη οι ντάκοι, τα σφουγκάτα, τα φρέσκα και αποξηραμένα φρούτα, τα λαχανικά, οι φυσικοί χυμοί, τα ροφήματα από βότανα των Λευκών Ορέων και των κήπων του ξενοδοχείου κ.ά.

Τα εστιατόρια του ξενοδοχείου συνδυάζουν την παραδοσιακή κρητική διατροφή και τη διεθνή κουζίνα, ενώ οι προτάσεις του chef και η μεγάλη ποικιλία από ελληνικά και ξένα κρασιά ταξιδέψουν τον επισκέπτη στον κόσμο των γεύσεων.
Ακόμη, το ξενοδοχείο προσφέρει: show cooking κατά τον πρωινό μπουφέ, δωρεάν μαθήματα κρητικής κουζίνας, επισκέψεις σε τοπικά οινοποιεία, αμπέλια και μονάδες επεξεργασίας ελαιολάδου κλπ.

13893

Grand Bay Beach Resort

Διεύθυνση:ΚΟΛΥΜΠΑΡΙ ΧΑΝΙΩΝ
Τηλέφωνο:28240 83380
Ιστότοπος: http://grandbay.gr

Grand Bay Beach Resort

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.