Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Golden Sun Hotel

Το Golden Sun είναι ένα σύγχρονο παραθαλάσσιο θέρετρο, κοντά στην αμμουδιά του Καλαμακίου, τον χώρο αναπαραγωγής της χελώνας Caretta – Caretta, στα όρια του Εθνικού Θαλάσσιου Πάρκου Ζακύνθου και μόλις 6 χλμ. από την πόλη της Ζακύνθου. Με 142 ευρύχωρα και κομψά διακοσμημένα δωμάτια, πλούσιες παροχές και αρχιτεκτονική που συνδυάζει τις παραδοσιακές τοπικές μορφές με τις σύγχρονες απαιτήσεις, αποτελεί ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να περάσουν ξεκούραστα τις διακοπές τους, χαλαρώνοντας σε μια ηλιόλουστη αμμουδιά.

Golden Sun Hotel

Στο Golden Sun Hotel, το «Ελληνικό Πρωινό» αποτελεί μια μοναδική εμπειρία για τους επισκέπτες. Εδώ, ο μπουφές περιλαμβάνει σε καθημερινή βάση, βασικά προϊόντα, καθώς και ειδικά πιάτα ημέρας.

Προσφέρονται διάφορα αρτοσκευάσματα (όπως τρία είδη ψωμιού και παξιμάδια), δημητριακά, παρασκευές αυγών, πατάτες, λαχανικά και όσπρια, πίτες που μεταβάλλονται σε καθημερινή βάση (τυρόπιτα, σπανακόπιτα, χορτόπιτα και κοτόπιτα), μεγάλη ποικιλία αλλαντικών και γαλακτοκομικών προϊόντων (κυρίαρχη θέση έχει το ζακυνθινό λαδοτύρι) και διάφορα γλυκίσματα, όπως τα τοπικά γλυκά φυτούρα, μαντολάτο και παστέλι, τα δύο ειδών γλυκά του κουταλιού, ο χαλβάς το ρυζόγαλο κ.ά. Κλείνοντας, δε θα μπορούσε να λείπει από τον μπουφέ μια μεγάλη ποικιλία φρέσκων και αποξηραμένων φρούτων.

10240

Golden Sun Hotel

Διεύθυνση:ΚΑΛΑΜΑΚΙ ΖΑΚΥΝΘΟΥ
Τηλέφωνο:26950 49074

Golden Sun Hotel

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.