Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Golden Star City Resort

To Golden Star City Resort είναι ένα boutique ξενοδοχείο 4 αστέρων, ακριβώς πάνω στη βραβευμένη με γαλάζια σημαία παραλία της Περαίας, λίγα λεπτά από το κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Οι παροχές και οι υπηρεσίες του, περιλαμβάνουν έξι διαφορετικούς τύπους δωματίων, απεριόριστο Wi-Fi σε δωμάτια και κοινόχρηστους χώρους (συμπεριλαμβανομένης της παραλίας), το καλύτερο πρωινό της πόλης σε πλούσιο μπουφέ και κέρασμα καλωσορίσματος κατά την άφιξη, οργανωμένη ιδιωτική παραλία, lounge beach bar, ? la carte εστιατόριο και ταβέρνα και πλήρως εξοπλισμένη αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, χωρητικότητας 100 ατόμων.

Golden Star City Resort

Στο ξενοδοχείο Golden Star City Resort, προτεραιότητα είναι η ευχαρίστηση του επισκέπτη σε όλα τα επίπεδα, για αυτό προσφέρεται ένα πλήρες πρωινό, με έμφαση στα ελληνικά προϊόντα.

Στον μπουφέ του πρωινού μπορεί κανείς να απολαύσει ποικιλία αρτοσκευασμάτων, κουλούρι Θεσσαλονίκης, χειροποίητες πίτες, σερραϊκή μπουγάτσα, λουκουμάδες, ωτία (ποντιακή συνταγή), πληθώρα μαρμελάδων, δημητριακά, κομπόστες, φρέσκα φρούτα, τυριά και αλλαντικά, παρασκευές αυγών, σπιτικό τραχανά, αλλά και πολλές άλλες παραδοσιακές γεύσεις.

Όλα αυτά προσφέρονται με τη συνοδεία γνήσιου ελληνικού καφέ ή όποιου άλλου ροφήματος προτιμάει ο επισκέπτης, καθώς και με διάφορα είδη τσαγιού από την ελληνική γη (τσάι του βουνού, μέντα, φασκόμηλο κ.ά.).

Άλλες Δραστηριότητες που Σχετίζονται με τη Γαστρονομία

Το ξενοδοχείο συμμετέχει σε τοπικές εκδηλώσεις γαστρονομίας, ενώ στην κουζίνα του, καθημερινά παρασκευάζονται σπιτικές πίτες με φρέσκα υλικά και παραδοσιακές συνταγές, καθώς και κάθε είδους παραδοσιακό έδεσμα που προσφέρεται στους πελάτες. Επίσης, λειτουργεί καθημερινά το ala carte εστιατόριο ”Μπουκαδούρα” που κατέχει το σήμα «Ελληνικής Κουζίνας» του ΕΟΤ.

03802

Golden Star City Resort

Διεύθυνση:ΑΚΤΗΣ 73
Τηλέφωνο:23920 22755
Ιστότοπος: http://www.goldenstarhotel.com

Golden Star City Resort

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.