Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Georgioupolis-resort & Aqua Park

Το θέρετρο Georgioupolis-Resort & Aqua Park δίνει βάση στην παροχή υπηρεσιών και βρίσκεται στην περιοχή της Γεωργιούπολης μόνο 250 μέτρα από μια από τις μεγαλύτερες αμμώδεις παραλίες στην Ευρώπη, ακριβώς απέναντι από τον παραλιακό δρόμο. Είναι περιτριγυρισμένο από τοπία που κόβουν την ανάσα, με θέα στα βουνά, στη θάλασσα και στον κήπο. Βρίσκεται 700 μέτρα από το κέντρο του Κάβρου, 2 χιλιόμετρα από το κέντρο της Γεωργιούπολης, 15 χιλιόμετρα από το Ρέθυμνο και 40 χιλιόμετρα από τα Χανιά.

Georgioupolis-resort & Aqua Park

Το Georgioupolis Resort & Aqua Park σερβίρει μεγάλη ποικιλία παραδοσιακών εδεσμάτων στον πρωινό του μπουφέ, όπως φρέσκο ψωμί ιδιοκατασκευής (σταρένιο, σικάλεως πολύσπορο και παπαρουνόσπορο), κριτσίνια (σταρένια, σικάλεως) και ατομικά ψωμάκια 4 ειδών.
Επίσης, παρέχονται διάφορα φρέσκα φρούτα, παραδοσιακό γιαούρτι, βουτυράκια (και φυτικά), αυγά βραστά, ομελέτες με δικαίωμα επιλογής, στραπατσάδα και ποικιλιά αλλαντικών, όπως μορταδέλα, μπέικον, ζαμπόν, λουκανικάκια κ.ά.

Τέλος, σερβίρονται διάφορα αλμυρά πιτάκια, θυμαρίσιο μέλι, παραδοσιακός χαλβάς και λυχναράκια. Ο πρωινός μπουφές ολοκληρώνεται από σπιτικές παραδοσιακές μαρμελάδες, ποικιλία ελιών, παρθένο ελαιόλαδο και μια μεγάλη ποικιλία δημητριακών.

14611

Georgioupolis-resort & Aqua Park

Διεύθυνση:ΚΑΒΡΟΣ
Τηλέφωνο:28250 61126

Georgioupolis-Resort & Aqua Park

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.